- Folk tror at ingenting går innpå meg

Pink åpner seg om de stygge kroppskommentarene.

FORBILDE: Pink tok seg tid til å snakke med pressen om sitt brennende engasjement om mobbing onsdag. Foto: NTBscanpix
FORBILDE: Pink tok seg tid til å snakke med pressen om sitt brennende engasjement om mobbing onsdag. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige måned ble Pink (35) utsatt for nettmobbing rundt sin egen vekt etter at hun viste seg på et event med ektemannen Carey Hart (39) i Los Angeles.

Den vanligvis så rocka guttejenta strålte på den røde løperen i en sort glamorøs kjole med sexy utringning, men det tok ikke lang tid før stygge kommentarer om kroppen hennes dukket opp på internett.

Flere påpekte at popstjernen tydelig hadde lagt på seg, og noen spekulerte i om hun var gravid.

- Jeg skal innrømme at kjolen ikke tok seg så bra ut på bildene fra eventet som den gjorde hjemme på kjøkkenet, men jeg skal også innrømme at jeg følte meg veldig fin. Jeg følte meg faktisk vakker, svarte hun blant annet i en post på Twitter den gang.

Saken fortsetter under bildet.

UVANLIG SYN: Det er ikke så ofte man ser den verdenskjente stjernen i glamorøse kjoler, men Pink så nydelig ut både onsdag (t.v) og sist måned (t.h) da hun viste seg på den røde løperen.  Foto: NTBscanpix
UVANLIG SYN: Det er ikke så ofte man ser den verdenskjente stjernen i glamorøse kjoler, men Pink så nydelig ut både onsdag (t.v) og sist måned (t.h) da hun viste seg på den røde løperen. Foto: NTBscanpix Vis mer

Slår tilbake mot kritikken

Onsdag åpnet popstjernen seg ytteligere om temaet da hun dukket opp på BMI President's Award, i en nydelig forstid rosa kreasjon, for å motta pris.

- Jeg tar ikke lett på mobbing. Det har jeg aldri gjort. Jeg er ikke en person som lar meg mobbe, og jeg er ikke en person som vil stå å se på at andre blir mobbet, fortalte hun til Entertainment Tonight.

Videre forklarte artisten at selv om hun er selvsikker og fornøyd med sin egen kropp, så er det ikke alltid like lett å takle slemme kommentarer.

- Jeg er en jente og har følelser. Folk tror at ingenting går innpå meg. Og jeg er tøff. Veldig tøff, men jeg er også et menneske.

Saken fortsetter under bildet.

STERK OG SUNN KROPP: Pink har ingen problemer med å henge oppned fra taket mens hun synger.  Foto: NTBscanpix
STERK OG SUNN KROPP: Pink har ingen problemer med å henge oppned fra taket mens hun synger. Foto: NTBscanpix Vis mer

Samtidig minnet hun også «haterne» på at hun ikke tar bemerkningene altfor alvorlig.

- Jeg bryr meg ikke. Livet mitt er fullverdig. Jeg elsker mat og liker å lage mat. Jeg liker å leve. Det gir meg glede, og vi har det så ganske greit hjemme hos oss., smilte hun, ifølge nettstedet.

Pink har i alle år trent hardt for å kunne showe og danse på scenen, og selv om hun nå har trappet ned på sitt beinharde regime for en periode, holder hun seg fremdeles i form.

Dette bildet postet hun av seg selv på tur i fjellet sist uke.

LES OGSÅ: Linda trente bort angst og 38 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer