ONDSINNEDE RYKTER: Ifølge Jan Thomas gikk det i 2001 rykter om at han var kommet hjem til Norge for å dø.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
ONDSINNEDE RYKTER: Ifølge Jan Thomas gikk det i 2001 rykter om at han var kommet hjem til Norge for å dø. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Folk trodde jeg kom hjem til Norge for å dø

Jan Thomas fikk en svært ubehagelig hjemkomst til Norge.

Publisert
 Jan Thomas snakker om ryktespredningen nederst i saken!

SEHER.NO:  Det er ni år siden kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) flyttet tilbake til Norge, etter å ha bodd og jobbet en årrekke i stjernebyen LA.

Siden den gang har han blitt en av landets mest omtalte kjendiser, og har vært å se i tv-programmer som «Fra Hollywood til Parkveien», «Ja, vi elsker Hollywood», «Top Model» og «Skal vi danse». 

I høst har han vært å se i makeoverprogrammet «Happy Day» på TV 2, og stylingprogrammet «Modell på 1 dag» på FEM.

Veien til suksess har imidlertid ikke vært helt problemfri for Jan Thomas, som også driver sin egen skjønnhetssalong.
 
43-åringen har blant annet måttet tåle kritikk, baksnakking og stygge rykter i løpet av sin karriere. Og under avslutningsfesten til «Happy Day» på Hard Rock Café torsdag, kunne kjendisstylisten avsløre overfor Seher.no at det er særlig ett, svært ondsinnet rykte han har vondt for å glemme.

- Det styggeste jeg har hørt om meg selv, er at jeg kom hjem til Norge for å dø, sier en alvorspreget Jan Thomas til Seher.no.

Ryktet skal ha oppstått kort tid etter at kjendisstylisten flyttet hjem til Norge i 2001.

- Jeg landet i Norge påskeaften 2001, og da gikk det veldig stygge rykter. Jeg fikk lungebetennelse og ble lagt inn på sykehus og lå der i to-tre uker. Og fordi jeg er den jeg er og hadde levd i USA, gikk det rykter om at jeg hadde fått Aids og var kommet hjem til Norge for å dø. Det synes jeg ikke var så veldig hyggelig, og det stemte selvsagt ikke, forteller han.

Kjendisstylisten håper imidlertid at historien kan lære folk til å tenke seg om før de sprer rykter.

- Man bør tenke seg litt om før man åpner munnen og sprer rykter man ikke er helt sikker på at er sanne. Det er noe av det absolutt verste som noensinne har skjedd meg, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette ble for mye for TV-stjernen

Jan Thomas snakker om ryktespredningen nedenfor:


[obj:media:9126]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer