<strong>UTSATT FOR KOKAINRYKTER:</strong>  Når det gjelder kokainryktet, tar jeg sterk avstand fra narkotikabruk. Jeg var selv medlem av Ungdom mot narkotika i sin tid. Det er ekkelt å høre om seg selv, men jeg bryr meg ikke stort om det, sier TV 2 Sportens Jon Hartvig Foto: TV 2 Sporten
UTSATT FOR KOKAINRYKTER: Når det gjelder kokainryktet, tar jeg sterk avstand fra narkotikabruk. Jeg var selv medlem av Ungdom mot narkotika i sin tid. Det er ekkelt å høre om seg selv, men jeg bryr meg ikke stort om det, sier TV 2 Sportens Jon Hartvig Foto: TV 2 Sporten Vis mer

- Folk trodde jeg gikk på kokain

TV 2 Sportens Jon Hartvig Børrestad ble utsatt for ekle narkotikarykter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jon Hartvig Børrestad gjør for tiden suksess som programleder for TV 2s sendinger fra den britiske fotballserien Premier League.

Men oppmerksomheten har ikke bare ført til positive erfaringer for 34-åringen.

Til Se og Hør Weekend sier Børrestad - som giftet seg med kjæresten Marion Kinden i fjor - at han både har hørt rykter om at han skal ha vært sønn av Wenche Foss og å ha ruset seg på narkotika.

- Skjønner ikke hvordan noen kan linke meg til Wenche Foss, men for mange år siden fikk jeg det spørsmålet fra en mann her i Bergen. Haha!

- Folk trodde også at jeg gikk på kokain, men jeg tar sterk avstand fra narkotikabruk. Jeg var selv medlem av Ungdom mot narkotika i sin tid. Det er ekkelt å høre om seg selv, men jeg bryr meg ikke stort om det.

Børrestad - som opplevde at faren gikk bort da han selv var kun 18 år gammel - sier også at hans mor er den personen som har betydd mest i livet hans.

- Hun har alltid vært der for meg. Vi er blitt tettere etter at min far gikk bort. Selv om vi som alle andre er som olje og vann noen ganger, er vi aldri uvenner, sier han til Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om TV-rappingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer