Fredrik Solvang:

- Folk trekker seg

Bare timer før kveldens «Debatten» jobber de fremdeles med å få tak i deltakere.

DEBATT: Fredrik Solvang jobber på spreng, sammen med resten av teamet, for å få på plass kveldens gjesteliste. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DEBATT: Fredrik Solvang jobber på spreng, sammen med resten av teamet, for å få på plass kveldens gjesteliste. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den seineste uka det har det stormet kraftig rundt Sofie Steen Isachsen (28), bedre kjent under influensernavnet Sophie Elise. Det etter at hun delte et bilde med med Nora Haukland (25) som holder en pose med et hvitt innhold.

I kveldens episode av «Debatten» skal temaet tas opp. Det meldte programleder Fredrik Solvang (45) på Instagram onsdag kveld.

Overfor Se og Hør kan programlederen fortelle, bare timer før debatten sparkes i gang, at de fremdeles jobber med å sette gjestelisten for kvelden.

45-åringen legger til at det hender det kan være vanskelig å få tak i gjester til programmet. Det gjelder også nå.

Sophie Elise Isachsen ville ikke snakke med pressen utenfor NRK tirsdag 21. februar. Video: Helena Ringheim/ Nora Skavhaug Vis mer

- Det er litt spesielt her nå, altså, for folk trekker seg og får kalde føtter, sier han.

- Kommer Sophie Elise?

- Dere får vente og se, sier han lurt.

Han forteller videre at han har planer om å stille spørsmål på vegne av det publikummet som både mener NRK har begått en stor tabbe, og de som er glad i NRK.

- Så skal jeg stille spørsmål på vegne av de som mener kritikken er veldig moralistisk og at man legger rammer for de som skal jobbe i NRK, og som mener at NRK er veldig snevre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer