- Folk tar feil av oss hele tiden

TV-stjernen avslører at han ofte forveksles med en enda større Hollywood-stjerne.

DOBBELTGJENGERE: TV-stjernen Jeffrey Dean Morgan (t.h) sier til People at han svært ofte blir tatt for å heller være den spanske Oscar-vinneren Javier Bardem (t.v).  Foto: Stella Pictures
DOBBELTGJENGERE: TV-stjernen Jeffrey Dean Morgan (t.h) sier til People at han svært ofte blir tatt for å heller være den spanske Oscar-vinneren Javier Bardem (t.v). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange av Hollywoods største stjerner må tåle et høyt trykk fra både paparazzifotografer og ivrige fans.

Men «Supernatural»-skuespilleren Jeffrey Dean Morgan (47) blir nok mer oppmerksomhet til del enn han egentlig skulle behøvd å takle.

Da TV-stjernen, som også er kjent fra serier som «Magic City» og «Grey's Anatomy», deltok i Peoples uhøytidelige spørrespill Chatter denne uken, ble han nemlig spurt hvilken kjendis han oftest blir forvekslet med.
 
- Javier Bardem! kom det kontant fra Dean Morgan under utspørringen.

Chatter går ut på at kjendiser blir stilt fem ulike spørsmål som de må besvare i løpet av ett minutt.  Selv om 47-åringen nølte litt ved noen av spørsmålene, var han altså ikke i tvil om at «Skyfall»-stjernen er hans soleklare dobbeltgjenger.

Spanske Javier Bardem (44), som er gift med Penelope Cruz (39), er nok etter de fleste målestokker en større stjerne enn amerikanske Jeffrey Dean Morgan.

Bardem, som vant Oscar for sin rolle i «No Country For Old Men» i 2007, har dessuten spilt i storfilmer som «Spis - elsk - lev», Woody Allens «Vicky Christina Barcelona» og Oscar-nominerte «Biutiful».

LES OGSÅ: Fikk baby i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer