- Folk stønner i telefonen min

Helgen har vært et sammenhengende mareritt for Paradise-Cathrine.

TELEFONHETSES: Cathrine Tinnesand hevder hun har blitt utsatt for konstant telefonhets i helgen, av sinte «Paradise Hotel»-fans. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TELEFONHETSES: Cathrine Tinnesand hevder hun har blitt utsatt for konstant telefonhets i helgen, av sinte «Paradise Hotel»-fans. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Cathrine Tinnesand ble forrige tirsdag rystet da hun ble angrepet på åpen gate av en TV-seer. Og i helgen fortsatte sjikanen mot den 24 år gamle Bærumsjenta.

- Jeg er vel den eneste av årets deltakere som har bestemt meg for ikke å ha hemmelig nummer, og det benytter folk seg av til å hetse meg over telefonen. Det har pågått hele helgen. Folk stønner, kaller meg for «stygg» og «hore» og sier de skal drepe meg, sier Cathrine til Seher.no.

Tinnesand hevder hun foreløpig ikke har anmeldt noen av personangrepene eller drapstruselene, men advarer på sin blogg om at alle samtaler blir logget, slik at de kan spores opp.

- Det er tydelig at det er veldig unge mennesker som ringer, kanskje ned i 13-14 års alderen. Jeg synes det er skummelt at de lever seg så inn i serien, at de skal ringe og true folk, men jeg er ikke blitt redd for å gå ut.

- Når jeg hører at det er en trussel-telefon, lar jeg bare telefonen være på, og legger den vekk, så de kan bruke opp pengene sine. Jeg har ingen planer om å skaffe meg hemmelig nummer, for jeg vil ikke gi opp den delen av livet mitt, sier hun til Seher.no.

Selv om hun er overrasket over omfanget av de negative reaksjonene fra TV-seerne, angrer ikke Cathrine på at hun ble med i «Paradise Hotel».

- Jeg står inne for alt jeg har gjort, og hadde blitt med igjen, sier hun til Seher.no.

Øyvind Skovli i TV3 sier til Seher.no at de forbereder deltakerne på at mange seere lever seg kraftig inn i «Paradise Hotel».

- Om deltakerne vil ha hemmelig nummer er opp til dem, vi gjør dem oppmerksom på muligheten før serien begynner på TV, men anbefaler ingenting. I tillegg har de muligheten til å kontakte vår psykolog for å diskutere eventuelle problemer, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var som å kysse en pappeske