TAR SELVKRITIKK: Synnøve Svabø ber om unnskyldning etter at hun forårsaket seerstorm med sin kommentering under MGP-finalen. Foto: Stella
TAR SELVKRITIKK: Synnøve Svabø ber om unnskyldning etter at hun forårsaket seerstorm med sin kommentering under MGP-finalen. Foto: StellaVis mer

- Folk spyr sikkert av meg

Men Synnøve Svabø vil gjerne bli MGP-kommentator igjen.

OSLO/MOSKVA (SEHER.NO): Etter å ha fått mange TV-seere på nakken etter gårsdagens MGP-finale, tar kommentator-debutant Synnøve Svabø nå selvkritikk.

Opprettelsen av flere Facebook-diskusjonsgrupper med titler som "Synnøve Svabø - hold kjeft!" og mange sinte leserinnlegg, blant annet på Seher.nos debattforum, lover Synnøve å endre på stilen hvis hun skulle få sjansen igjen.

- - Jeg kan bli ganske mye for folk. Folk spyr sikkert av meg. Nå blir det Synnøve-fri sone i mange måneder. Nå er jeg til og meg lei av meg selv. Det er verre for meg å høre min egen stemme hver eneste dag, sier hun til nettstedet side2.no (ekstern lenke).

Etter det Seher.no kjenner til, skal Synnøve Svabø ha brukt søndagen på shopping i Moskva, og ikke blitt med på den elleville 17. mai-feiringen i den norske ambassaden - med Alexander Rybak i hovedrollen.

Svabø legger ikke skjul på at hun gjerne vil kommente MGP finalen på hjemmebane neste år også, men var slett ikke sikker selv på hvordan det hadde gått selv etter at vinneren var kåret natt til søndag.

- Herregud! Jeg har sittet i tre timer lang direktesending, gudene må vite hva jeg har sagt. Jeg er glad Alexander vant, så glemmer folk kanskje hva jeg sa, fortalte Svabø Dagbladet (ekstern lenke) i går.

NRK har foreløpig ikke bestemt seg for hvem som skal kommentere neste års finale.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ellevill 17. mai-feiring for Rybak