«Farmen kjendis»:

- Folk som «spiller på det andre laget» tar mye kontakt

«Farmen»-Lavrans får henvendelser fra menn over hele landet.

POPULÆR BLANT BEGGE KJØNN: Lavrans Solli har fått mange henvendelser fra menn over hele landet, etter at han deltok i «Farmen kjendis». Her er han sammen med forloveden Anja Johansen under Costume Awards. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
POPULÆR BLANT BEGGE KJØNN: Lavrans Solli har fått mange henvendelser fra menn over hele landet, etter at han deltok i «Farmen kjendis». Her er han sammen med forloveden Anja Johansen under Costume Awards. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Foruten å være profesjonell svømmer og modell, har Lavrans Solli (24) den siste tiden vært aktuell som deltaker i seermagneten «Farmen kjendis».

Den populære svømmeren røk ut av programmet forrige søndag, etter en gjevn kunnskapskonkurranse mot tv-profil Tore Petterson.

24-åringen, som tidligere har vist at han ikke er sjenert foran kamera, er imidlertid ikke en av dem som har tatt mest plass i tv-ruta. I alle fall ikke om man spør forloveden Anja Johansen (29).

- Jeg har ingenting å utsette på innsatsen. Han er jo et rivjern, som jobber og står på, men jeg skulle gjerne ønske at han hadde sagt mer. Han sier jo ingenting, sier Anja Johansen.

- Uheldige med hvordan de fremstår

Mens andre deltakere har havnet i voldsomt munnhuggeri og høylytte diskusjoner, har Solli for det meste holdt seg i bakgrunnen. Selv forklarer han at det trolig har vært til det beste.

- Jeg får egentlig bare positive tilbakemeldinger. Det er veldig hyggelig å fremstå på en god måte. Det er jo ikke alle som gjør det, mener jeg.

- Hvem sikter du til da?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer