«Farmen kjendis»:

- Folk som «spiller på det andre laget» tar mye kontakt

«Farmen»-Lavrans får henvendelser fra menn over hele landet.

POPULÆR BLANT BEGGE KJØNN: Lavrans Solli har fått mange henvendelser fra menn over hele landet, etter at han deltok i «Farmen kjendis». Her er han sammen med forloveden Anja Johansen under Costume Awards. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
POPULÆR BLANT BEGGE KJØNN: Lavrans Solli har fått mange henvendelser fra menn over hele landet, etter at han deltok i «Farmen kjendis». Her er han sammen med forloveden Anja Johansen under Costume Awards. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Foruten å være profesjonell svømmer og modell, har Lavrans Solli (24) den siste tiden vært aktuell som deltaker i seermagneten «Farmen kjendis».

Den populære svømmeren røk ut av programmet forrige søndag, etter en gjevn kunnskapskonkurranse mot tv-profil Tore Petterson.

24-åringen, som tidligere har vist at han ikke er sjenert foran kamera, er imidlertid ikke en av dem som har tatt mest plass i tv-ruta. I alle fall ikke om man spør forloveden Anja Johansen (29).

- Jeg har ingenting å utsette på innsatsen. Han er jo et rivjern, som jobber og står på, men jeg skulle gjerne ønske at han hadde sagt mer. Han sier jo ingenting, sier Anja Johansen.

- Uheldige med hvordan de fremstår

Mens andre deltakere har havnet i voldsomt munnhuggeri og høylytte diskusjoner, har Solli for det meste holdt seg i bakgrunnen. Selv forklarer han at det trolig har vært til det beste.

- Jeg får egentlig bare positive tilbakemeldinger. Det er veldig hyggelig å fremstå på en god måte. Det er jo ikke alle som gjør det, mener jeg.

- Hvem sikter du til da?

- Det får være opp til hver enkelt å finne ut. Jeg skal ikke navngi noen, men det er vel et par stykker som er litt mer uheldige med hvordan de framstår, forklarer han.

POPULÆRT PROGRAM: Petter Pilgaard , Vendela Kirsebom og Lavrans Solli er tre av dem som deltar i årets utgave av «Farmen kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆRT PROGRAM: Petter Pilgaard , Vendela Kirsebom og Lavrans Solli er tre av dem som deltar i årets utgave av «Farmen kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Savner frierbrev

At deltakerne møter større interesse - på både godt og vondt - fra seere og fans etter å ha deltatt i et populært tv-program, er ingen hemmelighet.

Solli forklarer at det i motsetning til flere andre, har vært manko på frierbrev.

- Ingen. Jeg savner frierbrev, sier han spøkefullt.

- Men folk som «spiller på det andre laget» tar mye kontakt da, skyter Johansen inn.

SVØMMER: Lavrans Solli senket blant annet sin egen norgesrekord med over seks tideler på 200 meter rygg under svømme-VM i 2015. Her er han avbildet i Russland. Foto: Maja Suslin/TT / NTB Scanpix
SVØMMER: Lavrans Solli senket blant annet sin egen norgesrekord med over seks tideler på 200 meter rygg under svømme-VM i 2015. Her er han avbildet i Russland. Foto: Maja Suslin/TT / NTB Scanpix Vis mer

- Det er liksom den målgruppa jeg har truffet da, sier Lavrans og ler.

- Hva tenker du om det da, Anja?

- Det er lov å synes at Lavrans er kjekk, for det er han jo. Alle kan vel synes at noen er kjekke og søte, så lenge man viser respekt, og det gjør de som sender melding til ham.

Røper bryllypsplaner

Det var i mars 2013 at Johansen fortalte at hun var blitt sammen med Solli, og året etter fikk de dattera Frøya sammen.

I desember, på selveste julaften, delte bloggeren også en ny stor nyhet på sin Instagram-profil.

Med et bilde av en glitrende ring, bekreftet hun at samboeren hadde fridd.

Selv om paret ikke har en fastsatt dato for selve bryllupet ennå, har Johansen kommet godt i gang med planleggingen.

- Det blir i Norge, men hvor i landet bryllupet skal holdes, får vi se. Når det gjelder gjester så tenker jeg rundt 70-80, inviterte. Jeg vil at alle skal få en luksusfølelse og bare kose seg.

Saken fortsetter under bildet:

FAMILIE PÅ TRE: Lavrans Solli og Anja Johansen fikk dattera Frøya i 2014. Nå venter bryllup i nær fremtid for paret. FOTO: METTE BUGGE
FAMILIE PÅ TRE: Lavrans Solli og Anja Johansen fikk dattera Frøya i 2014. Nå venter bryllup i nær fremtid for paret. FOTO: METTE BUGGE Vis mer

- Har du funnet brudekjolen?

- Nei, brudekjole er faktisk det minst viktige. Jeg kunne funnet den på Fretex eller e-bay. Hadde mamma fortsatt hatt sin, så hadde jeg gått med den. Det viktigste er lokale, dekor og gjester. Jeg har faktisk fått meg en bryllupsplanlegger, sier hun.

- Hva koster det dere å hyre inn en bryllupsplanlegger?

- Det koster...., sier Johansen, før hun blir avbrutt av forloveden:

- Mye.

- Er det du som betaler for dette, Lavrans?

- Nei, det betaler jeg for selv, sier Johansen og smiler.

Drømmer om Bjørn Eidsvåg

💍 #ja

Et bilde publisert av Anja H. Johansen (@anjahjohansen)

Solli avslører samtidig at han vil ha svært lite med selve planleggingen å gjøre. Det legger han regelrett i hendene på kjæresten.

- Jeg har lagt fra meg alt ansvar. Jeg har aldri drømt om å planlegge noe bryllup, så Anja kan få gjøre det på sin måte, også er jeg bare med, jeg.

- Du har ingenting du skulle ha sagt?

- Nei, så lenge jeg er invitert, så er jeg fornøyd.

Selv om Johansen har klokkertro på at det vil bli en flott dag, har hun imidlertid håp om én ting, for å gjøre det hele komplett.

- Jeg håper jeg får Bjørn Eidsvåg til å opptre. Han hadde vært veldig fin å ha både i kirken, og kanskje til ei litta trall som underholdning senere på kvelden, sier hun og ler.

LES OGSÅ: «Hele» Norge krangler om hvem som bør vinne «Farmen Kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer