«Paradise Hotel» 2017:

- Folk slenger dritt til meg hver eneste dag

«Paradise Hotel»-Martine har levd av Instagram de siste årene, men det er ikke bare positive sider ved jobben.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Martine Lunde (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets sesong av reality-serien «Paradise Hotel».

Men allerede før hun plasserte føttene innenfor hotelldørene, var 21-åringen kjent for veldig mange.

  • Se video øverst i saken!

Før reality-deltakelsen hadde hun nemlig nærmere 100 000 følgere på Instagram, som i skrivende stund har økt til 173 000.

Lunde har de siste årene drevet med Instagram på fulltid, og tjener penger på å dele bilder av seg selv på bildedelingstjenesten.

- Det er vel omtrent to år siden jeg begynte å tjene ordentlig penger på Instagram. Jeg hadde vel rundt 50 000 følgere. Nå har jeg en blogg i tillegg, så nå er det mye. Det er mange som er interessert i å betale for litt reklame, for å si det sånn, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

- Veldig negativt

Den ferske realitystjernen forklarer at det var noen grep hun fulgte for å oppnå en så stor følgergruppe. Hun trekker frem at det ikke skader å by på seg selv.

- Bikinibilder slår godt an, sier hun lattermildt.

Men selv om Oslo-jenta får titusentalls med «liker»-klikk og kommentarer på bildene hun deler, finnes det også negative sider ved å eksponere seg selv.

- Jeg får en del hatkommentater og drittslenging. Mange som skjuler seg bak anonyme navn og skal pirke på alt mulig. Det er veldig negativt. Folk som har vanlige jobber får jo ikke drittslenging til seg hver dag, mens jeg får jo høre noe hver eneste dag, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

- ÆSJ!: «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde møtte sin største frykt. Mens det hele pågikk, måtte hun svare på ti kjappe spørsmål, blant annet på hva hun føler for deltageren Aleksander Sæterstøl. Video: Kine Falch / Ingrid Cogorno Vis mer

Fant kjærligheten

Gjestene på «Paradise Hotel» var allerede godt etablert på hotellet da Martine Lunde sjekket inn i uke to.

De tok henne likevel i mot med åpne armer, spesielt bergenseren Aleksander Sæterstøl (20).

Han valgte å få henne som partner i konkurransen, og etter kort tid utviklet partnerskap - og vennskap - seg til noe mer.

I dag er reality-kollegene kjærester, noe de holdt hemmelig i to måneder.

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, røpet Martine nylig overfor Seoghør.no.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: Dette mener foreldrene om barnas deltakelse i «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer