«Paradise Hotel» 2017:

- Folk slenger dritt til meg hver eneste dag

«Paradise Hotel»-Martine har levd av Instagram de siste årene, men det er ikke bare positive sider ved jobben.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Martine Lunde (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets sesong av reality-serien «Paradise Hotel».

Men allerede før hun plasserte føttene innenfor hotelldørene, var 21-åringen kjent for veldig mange.

  • Se video øverst i saken!

Før reality-deltakelsen hadde hun nemlig nærmere 100 000 følgere på Instagram, som i skrivende stund har økt til 173 000.

Lunde har de siste årene drevet med Instagram på fulltid, og tjener penger på å dele bilder av seg selv på bildedelingstjenesten.

- Det er vel omtrent to år siden jeg begynte å tjene ordentlig penger på Instagram. Jeg hadde vel rundt 50 000 følgere. Nå har jeg en blogg i tillegg, så nå er det mye. Det er mange som er interessert i å betale for litt reklame, for å si det sånn, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

- Veldig negativt

Den ferske realitystjernen forklarer at det var noen grep hun fulgte for å oppnå en så stor følgergruppe. Hun trekker frem at det ikke skader å by på seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer