Preben «Prebz» Fjell:

- Folk sier vi er heldige som har en så snill og rolig unge

Slik er «Prebz» sin nye hverdag som far til lille Olav.

YOUTUBE-KJENDISER: Dennis Vareide og Preben Fjell står bak YouTube-kanalen «Prebz og Dennis», som de la ned tidligere i år. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
YOUTUBE-KJENDISER: Dennis Vareide og Preben Fjell står bak YouTube-kanalen «Prebz og Dennis», som de la ned tidligere i år. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Publisert

I seks år var Preben Fjell (28) og Dennis Vareide (28) stjerner på Youtube, da de la ut videoer på kanalen «Prebz og Dennis». I januar bestemte guttene seg for å legge Youtube-livet på hylla.

- Det er best å gi seg på topp, og vi må ikke bli for gamle for vårt eget konsept, sa Dennis til Dagbladet i januar.

I starten av juli fikk Preben Fjell kjenne på det å bli mer voksen. Da fikk nemlig han og samboeren Ida Isachsen Førsund (23) sønnen Olav, etter tre år som kjærester.

Fikk en liten «rakker»

- Velkommen til verden Olav, din lille rakker, skrev den ferske faren på sin Instagram-profil.

6.7.2018 Velkommen til verden Olav, din lille rakker ❤️❤️

Et innlegg delt av Prebz (@prebenfjell)

Nå har 28-åringen vært pappa i en drøy måned, og han har begynt å venne seg til den nye tilværelsen.

- Hjemme går det veldig fint. Veslegutten Olav sover for det meste, forteller Preben til Se og Hør, og legger til:

- Vi er veldig heldige sånn sett. Folk sier jo at vi er heldige som har en så snill og rolig unge.

Da Ida fødte i starten av juli, tok det ikke lange tiden før Preben kjente på følelsen av å være far.

- Helt i begynnelsen da han ble født, gikk jeg og ventet på en reaksjon eller en følelse. Det gikk et døgn, og etter det har jeg bare følt glede, forteller han til Se og Hør.

Også bleieskift har Youtube-stjernen blitt godt vant til, da han og samboeren deler på ansvaret.

- Vi tar det på tur. Eller så spør vi om den andre orker, smiler han.

Filmsuksess

«Prebz og Dennis» har blitt kjente fjes etter de begynte å lage Youtube-filmer på gutterommet i Bamble.

For ett år siden satset de større, og det var klart for premiere på spillefilmen «Prebz & Dennis - The Movie». Preben hadde med seg sin kjære Ida på visningen av filmen.

Premierefest med den beste 😘💗

Et innlegg delt av Prebz (@prebenfjell)

Den ferske faren var også sporty og stilte på kjendiskampen under Norway Cup tidligere i sommer, men etter kampen innrømmet han at han ikke var mye borti ballen på banen.

Han la også ut et lagbilde på Instagram, og beskrev opplevelsen som uforglemmelig.

- Jeg deltok aldri på Norway Cup i mine yngre dager, men denne kampen her gjør mer enn opp for det. Fantastiske med- og motspillere, herlig stemning og en uforglemmelig opplevelse gjør at jeg får oppfylle guttedrømmen om å spille på Norway Cup, skrev han.

Reality-kompis

Mens Preben har nok å gjøre på hjemmebane, valgte YouTube-kollegaen Dennis Vareide å fortsette foran kamera.

Han var allerede kjent for mange gjennom Youtube, men traff en annen målgruppe når han deltok i andre sesong av «Farmen kjendis».

NÆRT: I de to første rundene av øksekastingen fikk begge to samme poengsum. Et tredje kast skulle avgjøre det hele, og konkurransen gikk i Stians favør. Foto: Alex Iversen / TV 2
NÆRT: I de to første rundene av øksekastingen fikk begge to samme poengsum. Et tredje kast skulle avgjøre det hele, og konkurransen gikk i Stians favør. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Han fikk spesielt god kontakt med blant andre Stian «Staysman» Thorbjørnsen (36). Til tross for at de ble gode venner under innspillingen, havnet de i tvekamp mot hverandre i grenen øksekast, hvor Dennis måtte takke for seg.

- Da Stays traff så himla bra, måtte jeg bare takke for meg. Jeg skjønte at det var mye som skulle til etter det flotte kastet hans, og det var egentlig helt greit. Jeg kunne ikke vinne, sa Dennis til Se og Hør etter kampen.

LES OGSÅ: Nå er Farmen-paret gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer