Sophie Sjåstad Vågsæter:

- Folk sier jeg ser ut som et annet menneske

«Paradise Hotel»-profilens elleville forandring har fått flere til å reagere.

UGJENKJENNELIG: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren har endret livsstilen sin, og gått ned hele tolv kilo. Foto: Privat
UGJENKJENNELIG: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren har endret livsstilen sin, og gått ned hele tolv kilo. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sophie Sjåstad Vågsæter (27) har stått for flere overskrifter de siste årene - både som realitydeltaker og som artist. Mange la nok også merke til Vågsæter da hun i 2016 var å se i avisen The Sun.

Den gang hadde 27-åringen vært på en date med Manchester United-stjernen Antonio Valencia (34), som for øvrig var en gift mann, og den britiske tabloidavisen delte en rekke bilder av Vågsæter i en reportasje.

Den siste tiden har den tidligere realitydeltakeren igjen opplevd å få oppmerksomhet på sosiale plattformer, dog av andre grunner.

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Endret planene

I 2018 fortalte Vågsæter til Se og Hør at hun skulle ta brystreduksjon, ettersom hun den gang mente at brystene hennes var altfor store.

Nå forteller hun at hun ombestemte seg like etter intervjuet, og gikk i en annen retning - og begynte å trene.

- Jeg begynte å trene, og fant ut at helsen var blitt mye bedre, forteller hun til Se og Hør.

27-åringen sier at ryggsmertene gikk over, og at hun derfor bestemte seg for å droppe operasjonen. Hun legger til at hun aldri vil gjøre endringer på sitt eget utseende med mindre det er på grunn av helsen.

- Jeg har aldri tatt noen operasjoner, og har heller ikke behov for det.

Vågsæter har tidligere rast mot tenåringsmagasinet «Julia», da hun sto på sitt og mente at magasinet fremmet et usunt kroppsbilde ved å legge ved løsvipper i bladet.

- Da jeg så bladet tenkte jeg at «dette er veldig galt». Vi er på vei i en veldig negativ retning, sa hun da.

Se dette innlegget på Instagram

🤳🏻

Et innlegg delt av Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag)

- De ønsker meg bare godt

De siste årene er det derimot noe annet som har fanget oppmerksomheten til Vågsæters følgere. Som nevnt har den tidligere realitydeltakeren forandret seg kraftig de siste årene, og i dag er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

- Folk sier til meg at jeg ser ut som et annet menneske, det er gøy å høre, forteller influenseren til Se og Hør.

Det er ikke bare følgerne, men også familie og venner som reagerer på den store forskjellen.

- Foreldrene mine sier at de ser at jeg trener og spiser sunt, de ønsker meg bare alt godt.

Hun legger til at hun ikke har gjort noe for å fortjene dårlige kommentarer, og mener at det hun fremmer er sunt for yngre følgere.

- Jeg trener og føler meg bra.

Vågsæter påpeker at hun hadde en veldig travel periode der det var mye på én gang - der både TV og musikk sto på listen over gjøremål.

Det skal ha vært en stor grunn til vektnedgangen, men samtidig ikke den eneste.

- Jeg har kuttet ut veldig mye kjøtt, men er ikke hundre prosent vegetarianer, forteller 27-åringen.

Selv om hun har hatt en stor forandring utseendemessig, har mange også reagert på noe helt annet, nemlig oppførselen hennes.

- Flere har kommentert at jeg er blitt mye roligere. Jeg er blitt mer konfliktsky, og har ikke det higet etter å alltid måtte være med på ting, forteller hun til Se og Hør.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

- Overraskende

Det er ikke bare sosiale medier og trening som interesserer Vågsæter, men også artistlivet. De siste årene har hun satset stort, og har til nå tre låter på Spotify.

- Jeg har alltid vært musikkinteressert, og alltid sett opp til noen. Det er slik at det har kommet mer og mer den siste tiden, og jeg kjenner at det er noe jeg vil drive med, forteller hun.

Den største oppturen i karrieren var da musikkvideoen til den første singelen hennes slapp ut, nemlig musikkvideoen til låten «Pelsjakka».

- Jeg fikk overraskende gode tilbakemeldinger, og ble kun omtalt positivt i media.

Fikk drapstrusler

Men til tross for at hun har fått mye positiv respons de siste årene, legger ikke Vågsæter skjul på at hun også har måttet tåle negativ omtale.

View this post on Instagram

🤗

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag) on

Da en hel verden i 2016 fikk vite at fotballspilleren Antonio Valencia hadde vært utro mot kona med henne, fikk hun sterke reaksjoner - både ute blant folk og på sosiale plattformer. Flere britiske medier skrev om saken, som The Sun, Daily Mail og Mirror.

GÅTT NED FLERE KILO: «Paradise Hotel»-deltaker Sophie Vågsæter kan sjekke inn igjen denne sesongen. I forkant av innspilling viste vi henne noen bilder fra forrige sesong. Vågsæter avslører at hun har forandringene er mange. Video: Marie Røssland Vis mer

- Da fikk jeg kjenne på en slags «hatstorm». Jeg fikk drapstrusler, stygge kommentarer, og blikk på gaten, sier Vågsæter til Se og Hør.

Samtidig forteller hun at opplevelsen gjorde henne sterkere, og at hun ikke angrer på det.

- Jeg står alltid for det jeg har gjort.

- Jeg er singel igjen

Det er ikke lenge siden den tidligere realitydeltakeren gikk ut og fortalte at hun ikke lenger var singel. Da Vågsæter endret sivilstatus på Facebook til «i et forhold», fikk hun mange til å lure på hvem dette var.

Det ville hun derimot ikke røpe.

- Jeg vil holde ham hemmelig en stund til, men det kommer nok ut før eller siden hvem han er, sa hun den gang.

View this post on Instagram

Kunstverk🎨😈

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag) on

Nå kan 27-åringen røpe at hun nok en gang har endret sivilstatusen, men vil fortsatt ikke si hvem denne hemmelighetsfulle ekskjæresten er.

- Jeg har blitt singel og jeg trives veldig godt, sier hun til Se og Hør.

Paret var sammen i nesten to år.

LES OGSÅ: - Står frem som transperson

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer