- Folk sier jeg ser forferdelig ut

Hatmeldinger på Twitter er en del av hverdagen til Melanie Griffith.

FÅR HATMELDINGER: Melanie Griffith mottar daglig hatmeldinger om hvor forferdelig hun ser ut på Twitter, men hun lar ikke meldingene gå inn på henne. Foto: All Over Press
FÅR HATMELDINGER: Melanie Griffith mottar daglig hatmeldinger om hvor forferdelig hun ser ut på Twitter, men hun lar ikke meldingene gå inn på henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da skuespilleren Melanie Griffith (55) viste seg fram i helgen under en gallamiddag fikk hun skryt for å se slank og sexy ut.

Men det er ikke vanlig kost for 55-åringen, som selv mener hun hører negative ting om seg selv.

- De fleste forteller meg at jeg ser forferdelig ut. Twitter-meldingene jeg får er virkelig stygge, sier hun til Us Weekly.

Griffith var likevel i godt humør under gallamiddagen, og så ut til å hygge seg med ektemannen, Antonio Banderas, og vennene Jamie Lee Curtis og Heidi Klum.

Skuespillerstjernen lar likevel ikke de stygge kommentarene gå ut over henne.

- Jeg vet ikke om jeg ser spesielt bra ut. Men jeg trener i hvert fall mye. Jeg har en personlig trener som jeg jobber med fire ganger i uken. Og i tillegg driver jeg med yoga.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her gjør de bruddryktene til skamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer