Grunde Myhrer fra «Paradise Hotel»

- Folk sier jeg ligner på Channing Tatum

Paradise-Grunde avslører hemmeligheten bak det dristige danseshowet som fikk jentene til å hyle.

IMPONERTE JENTENE: Grunde Myhrers show fikk Paradise-kollegene til å juble. Video: TV3Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): Grunde Myhrer (21) har blitt en av de mest populære deltakerne i årets utgave av «Paradise Hotel» på TV3.

Og populariteten ble ikke mindre da Oslo-gutten i tirsdagens episode overrasket realitykollegene med et sexy danseshow, som kunne vært tatt ut av den kjente stripper-filmen «Magic Mike».

- Jeg har hørt at jeg ligner på Channing Tatum

Til Seoghør.no avslører Grunde at sammenligningen ikke er tilfeldig.

- Dette danseshowet hadde jeg planlagt i lang tid, helt siden jeg satte meg på flyet fra Norge til Paradise-innspillingen i Mexico.

- Egentlig hadde jeg tenkt å gjøre det under Mr. Paradise-konkurransen, men når jeg ikke fikk fremført det da, så passet det perfekt da vi skulle ha dansekonkurranse.

Magic Myhrer getting some pøss 🐱#elgato

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Etter at det heftige danseshowet ble vist på TV, har Grunde blitt sammenlignet med Channing Tatum (37), som spiller en av hovedrollene i «Magic Mike».

- Folk sier jeg ligner på Channing Tatum og det er jo hyggelig. Jeg har også fått noen tilbud om å opptre på private fester, men det har jeg ikke takket ja til.

DANSER SOM CHANNING TATUM: Grunde Myhrer (t.v.) fulgte tirsdag i fotsporene til Channing Tatum fra filmen «Magic Mike» på «Paradise Hotel». Foto: TV3/Filmweb
DANSER SOM CHANNING TATUM: Grunde Myhrer (t.v.) fulgte tirsdag i fotsporene til Channing Tatum fra filmen «Magic Mike» på «Paradise Hotel». Foto: TV3/Filmweb Vis mer

Vakte begeistring hos Paradise-jentene

- Jeg liker å danse, men tror ikke jeg skal satse på noen karriere innfor denne type dansing, sier han med et smil.

Etter oppvisningen la de kvinnelige deltakerne ikke skjul på sin begeistring for Grunde. Spesielt imponert var hans Paradise-partner Henriette Otervik (22).

ALLTID EDRU: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Grunde Myhre, forteller om hvorfor han holder seg unna alkohol, også inne på hotellet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Jeg tror mange av jentene er gira på Grunde nå, men det er jeg som skal sove med ham i kveld, sa hun til kameraene.

Grunde sier imidlertid til Seoghør.no at det ikke skjedde noe mellom han og Henriette etter danseshowet.

- Vi er bare gode venner og det skjedde ikke noe der.

Ble hetset etter comebacket

Den populære mottakelsen står i sterk kontrast til tilbakemeldingene Grunde fikk da han sjekket inn på «Paradise Hotel» for andre gang i mars.

DANSET FOR PARADISE-JENTENE: Grunde Myhrer imponerte sine kvinnelige realitykolleger med det sexy danseshowet. Foto: TV3
DANSET FOR PARADISE-JENTENE: Grunde Myhrer imponerte sine kvinnelige realitykolleger med det sexy danseshowet. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har blitt ringt opp på telefonen og Facetime en rekke ganger og blitt skjelt ut med ord som ikke egner seg på trykk, sa han den gang til Seoghør.no.

Han avslørte at mye av hetsen kommer via nettsamfunnet Jodel og Instagram, men at han også opplever at folk kommer direkte bort og peker, ler og slenger stygge kommentarer.

- Hetsen gjør jo helt klart noe med meg. Selvfølgelig tenker man over det man leser, men jeg prøver å unngå og lese mest mulig. Jeg vet at de som ofte skriver slike kommentarer bare er misunnelige og vil rakke ned på meg for å føle seg bedre. - Det går jo helt klart inn på meg. Det meste preller av, men det er jo enkelte kommentarer som setter seg, sa han.

Overrumplet på 17. mai

17. mai var det imidlertid mange forbipasserende som valgte å trykke Grunde til sitt bryst, da han dukket opp på Solli plass i Oslo.

Se video her:

SOLLI: Paradise-Grunde var ikke alene om å legge 17.mai-feiringa si til Solli plass i Oslo. Grunde forteller om hemmelige tattoveringsplaner, Magic Mike-stripping i nye episoder av Paradise, og planene for 17-mai-feiringa resten av dagen. Reporter/foto/klipp: Anna Näumann Vis mer

Grunde - som ikke drikker alkohol - stortrivdes på nasjonaldagen.

- Det beste med å ikke drikke alkohol på 17. mai, det er at jeg kan kjøre bil. Jeg kjører i dag og det er helt herlig. Da slipper du bakrusen og er frisk og opplagt i morgen. Du kan gå med deg hele dagen, du kan huske hele dagen. Nei, det er bare fordeler egentlig, sa han.

LES OGSÅ: Paradise-Grunde ble overrumplet av fansen

Siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!