HELLIG TRENING: Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen planlegger treningen flre måneder i forkant, og får den inn i kalenderen sin. På det tidspunktet har departementet fått streng beskjed om at statsrådens treningstid er hellig. Foto: Scanpix
HELLIG TRENING: Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen planlegger treningen flre måneder i forkant, og får den inn i kalenderen sin. På det tidspunktet har departementet fått streng beskjed om at statsrådens treningstid er hellig. Foto: ScanpixVis mer

- Folk sier jeg er blitt slankere

Det er ett tidspunkt olje- og energidepartementet ikke får lov å forstyrre statsråd Terje Riis-Johansen...

SEHER.NO: - Jeg har aldri møtt en kake jeg ikke har likt, sier olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (41) til VG.

Men nå har Senterpartipolitikeren virkelig tatt grep for å gå ned i vekt. Så langt at treningstidene hans er booket inn i statsråd-kalenderen flere måneder i forkant. Det har gitt resultater.

- Det må planlegges måneder i forveien. Men det må til. Og det er motiverende når folk sier jeg er blitt slankere og ser bedre ut, sier Riis-Johansen til VG.

- Jeg er absolutt ikke noe prakteksemplar av arten. Helt fra den eldste datteren min ble født for 11 år siden har formen værtgradvis nedadgående. Men nå går det rette veien med både formen og vekten, sier han til avisen.

Ministerens oppskrift er å gå til og fra jobb, rundt en mil om dagen. "Hellig" løping på Bislett en gang i uken, som er booket i kalenderen, og sunnere kosthold.

Hvor mange kilo han har gått ned, kommer imidlertid ikke fram i saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se, så fin hun hare blitt
LES OGSÅ PÅ KK.NO: Klassiske slankefeller