- Folk ser på oss som sexobjekter

Den er ikke bare en dans på roser å være svensk Hollywoodfrue.

KRITISERER LANDSMENNENE: - De lever et innesperret liv og få har ambisjoner om å gjøre noe utover det vanlige - de er som roboter - og alle ser likedan ut og kler seg likedan, sier Anna-Nicole til Seher.no. Foto: Fam. Winter. Foto: Anders Hugo/TV3.
KRITISERER LANDSMENNENE: - De lever et innesperret liv og få har ambisjoner om å gjøre noe utover det vanlige - de er som roboter - og alle ser likedan ut og kler seg likedan, sier Anna-Nicole til Seher.no. Foto: Fam. Winter. Foto: Anders Hugo/TV3. Vis mer
SEHER.NO: Mandag var det duket for premiere på realityserien "Svenske Hollywoodfruer" på TV3, hvor et TV-team har fulgt livene til de tre fruene Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Anna Anka.

Agnes Nicole-Winter flyttet til Hollywood på 80-tallet for å jobbe som modell. Hun har vært gift tre ganger, og har to sønner som hun bor sammen med i Beverly Hills mens hun jobber som filmprodusent og skuespillerinne.

Til Seher.no forteller Agnes-Nicole at hun er glad for at hun forlot Skandinavia til fordel for mulighetene i Hollywood. Hun opplever nemlig mange fordommer og mye sjalusi når hun er på ferie i Sverige.

- De lever et innesperret liv og få har ambisjoner om å gjøre noe utover det vanlige - de er som roboter - og alle ser likedan ut og kler seg likedan. Folk er sååååå usikre, skriver hun i en epost til Seher.no.

Hun er også krass i kritikken mot nordmenn.

- Jeg har vært i Norge og har noen veldig gode venner der. Vakkert land med vanlige mennesker som burde ta seg selv i nakken og gjøre noe av det de virkelig vil oppleve i steden for å sitte der og bekymre seg for å bli tatt hånd av staten.
 
Selv om Anna-Nicole elsker livet som svensk hollywoodfrue, synes hun det verste med det er forventlingene som følger med.

- Folk ser på oss som sexobjekter og forventer at alle alltid skal være den stereotypiske skjønnheten, forklarer hun.

Selv har Anna-Nicole vært gift tre ganger, og har en del tips til jenter som drømmer om å flytte over havet og bli hollywoodfrue.

- Man må våge å gå etter det man vil, men vær forberedt på at det ikke er noen ferie, og man må ha bein i nesa samtidig som man ikke glemmer å være seg selv. Amerkanske menn liker vakre og ærlige kvinner som tar hånd om mann-hjem-barn.

"Svenske Hollywoodfruer" ser du mandager klokken 20.30 på TV3. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Jeg elsker å se fantastisk ut!