- Folk ser på meg som om jeg er Hitler

Kanye West sjokkerte på festival.

PROVOSERER: Kanye West liker å komme med provoserende utsagn fra scenen. Her fra «The Big Chill Festival» i England hvor han i helgen sammenliknet seg selv med Adolf Hitler.  Foto: All Over Press
PROVOSERER: Kanye West liker å komme med provoserende utsagn fra scenen. Her fra «The Big Chill Festival» i England hvor han i helgen sammenliknet seg selv med Adolf Hitler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var under «The Big Chill Festival» i Ledbury i England i helgen at den norgesaktuelle hip hop-kongen Kanye West (34) kom med sitt noe provoserende utsagn:

- Jeg går gjennom hotellet og nedover gata og folk ser på meg som om jeg skulle vært gal, som om jeg skulle vært Hitler. En dag vil et lys gå opp for folk og de vil forstå alle de tingene jeg har sagt og gjort.

I følge nettstedet Contact Music svarte festivalpublikummet med å bue tilbake til artisten.

Det er ikke første gang Kanye West kommer med sjokkerende uttalelser. I 2009 skapte han oppstyr og store medieoverskrifter da han stormet scenen under «MTV Video Music Awards» for å protestere mot at Taylor Swift vant prisen for «Beste kvinnelige video». Kanye mente prisen burde vært gitt til hans gode venninne Beyoncé.

På onsdag gjester Kanye Øyafestivalen i Oslo. Da blir det spennende å se om det kommer noen flere saftige utsagn fra hip hop-stjernen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lot seg sjokkere under TV-innspilling  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer