FORFULGT: - Mange henger etter meg, du vet sex-gale mennesker som sender bilder av kjønnsorganene sine og sånt ekkelt, forteller Tv-stjernen Anna Anka. Foto: TV3/Thomas Engström
FORFULGT: - Mange henger etter meg, du vet sex-gale mennesker som sender bilder av kjønnsorganene sine og sånt ekkelt, forteller Tv-stjernen Anna Anka. Foto: TV3/Thomas EngströmVis mer

- Folk sender bilder av kjønnsorganene sine

Anna Anka om sex-meldingene.

Se videointervjuet med Anna Anka nederst i saken!

STOCKHOLM (SEHER.NO): - Jeg får et tusentalls meldinger på e-mailen og bloggen min hver dag, og jeg kan ikke svare på dem hele tiden. Så iblant blir folk sinte fordi de synes jeg er arrogant som ikke svarer. Man blir lei av å svare, så man velger hvilke som er viktige. Man kan ikke være tilgjengelig for alle.

Ordene tilhører Anna Anka, best kjent fra suksess-serien «Svenska Hollywoodfruar». Seher.no møter  den svenske TV-stjernen på fasjonable Grand Hotel i Oslo i forbindelse med TV3-serien «Anna Anka søker assistent», som hadde premiere i Norge mandag denne uka.

Og at 39-åringen nå har blitt et kjent navn for de fleste, det skal være sikkert.

- Mange skriver til meg at de vil være min assistent, barnepike - og kokk, mens mange vil komme og jobbe for meg. Menn legger an på meg, vil gifte seg med meg, date meg og synes at jeg er det beste som har hendt. Interessen er veldig stor, der folk hele tiden spør meg om sine problemer og sine forhold. Jeg føler meg litt som en psykolog, sier hun til Seher.no.

Livet som kjendis har derimot ikke bare vært lett, innrømmer Anna Anka.

- Når de sender bilder så vet man ikke om det faktisk er den personen eller om de later som om de er noen andre. Mange henger etter meg, du vet sex-gale mennesker som sender bilder av kjønnsorganene sine og sånt ekkelt, avslører Anka, som ikke bruker mye tid på akkurat dem.

- Jeg sletter dem. Men det er noen kvinner som «forfølger» meg og som sender rundt 500 meldinger om dagen. Det er stygge meldinger, og man må blokkere dem - for man kan ikke gi dem spillerom.

- Hva synes du om det, Anna?


- Jeg tror det følger med kjendisstatusen. Det er alltid folk som kommer til å ha sånne etter seg. Man kommer ikke utenom det, ettersom folk er besatt på deg på en måte. Man må bare lære seg å balansere det for hvor langt man lar det gå og når man stopper det. Man vil jo heller ikke at de tar det ille opp og blir skadet fordi de er koko i hodet.

Anna Anka forsikrer at hun ikke svarer på disse henvendelsene.

- Nei, det gjør jeg ikke. Bortsett fra at jeg kanskje har sagt at jeg legger merke til at de  beundrer meg. Men jeg sier ifra at grensen går der, og at jeg ikke vil treffe dem, sier AnnaAnka til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» ser du på TV3 mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: Slik var livet med Anna Anka

Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8766]