- Folk så på meg som et produkt

MGP-aktuelle Annsofi Pettersen fikk et tungt møte med TV-bransjen i «X Factor»

Publisert
SEOGHØR.NO: På lørdag står Annsofi Pettersen (18) på scenen under Melodi Grand Prix-delfinalen i Florø, og fremfører Alexander Rybaks sang «I'm with you».

Den unge artisten har allerede fått vist seg fram i TV-sammenheng. Hun har deltatt i «Korslaget», men da hun ble med i «X Factor» som 15-åring, fikk hun et tungt møte med TV-bransjen.

- Nå vet jeg jo hva jeg går til. Det visste jeg ikke da jeg var 15 år og hadde vært med på «Korslaget» sammen med 19 andre. Da var det bare glede og sprell hele tiden, alt var en dans på roser, og vi vant. Og rett etterpå kastet jeg meg selv inn i «X Factor» uten å tenke på hva som kunne bli konsekvensen, sier hun til Seoghør.no.

Se vårt store MGP-arkiv her!

Pettersen syntes det var vanskelig å kjenne på følelsen at folk så på henne som et produkt.

- Jeg var 15 år gammel og veldig lite moden. Jeg visste ikke hvem jeg selv var, selv om jeg trodde det da. For jeg hadde vært med på TV før, og det hadde gått kjempebra. Og plutselig satt jeg alene på et hotellrom i 13 uker som 15-åring og har blitt et produkt, forteller hun.

Artisten ser på det som en erfaring som er nyttig å ha med seg på veien, selv om det var tungt der og da.

- Det er det man kanskje må ha kjent litt på. At man vet at folk ser på deg som et produkt, og forventer hundre prosent prestasjon til alle døgnets tider. Du skulle hele tiden fremstille deg selv fra de beste sidene. Du kunne gå og grine på rommet ditt etterpå, men da du møtte pressen, måtte man møte dem med åpne armer.

Se og Hør vil lørdag være på plass i Florø, og klokken 19.30 kan du få med deg vårt direktesendte MGP-vorspiel med Ingeborg Heldal.

Se intervjuet i videoen i toppen av saken!


LES OGSÅ: - Jeg vet hva folk vil ha
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer