Denise Richards:

- Folk så at hun var annerledes, så jeg måtte snakke om det

Hollywood-stjernen er overveldet over støtten hun har fått etter hun avslørte at datteren har spesielle behov.

KROMOSOMFEIL: Denise Richards yngste datter har fylt syv år, men kan bare si en håndfull ord. Foto: NTB Scanpix
KROMOSOMFEIL: Denise Richards yngste datter har fylt syv år, men kan bare si en håndfull ord. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne måneden avslørte «Real Housewives of Beverly Hills»-aktuelle Denise Richards (47) at yngstedatteren hennes, Eloise (7), sliter med mange utfordringer i dagliglivet.

Den tidligere Bond-baben, som også har døtrene Sam (14) og Lola (13) fra det svært turbulente ekteskapet med Charlie Sheen (53), adopterte Eloise som alenemor i 2011.

I et intervju med People fortalte Denise at 7-åringen har en rekke spesielle behov, og at en kromosomfeil har gjort at hun utvikler seg senere enn andre barn.

- Det tok veldig lang tid før hun kunne sitte på egenhånd, og hun begynte ikke å gå før hun var to år - og da ved hjelp av fysioterapi.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det har vært utfordrende

For to og et halvt år siden fikk Eloise den sjeldne diagnosen «Chromosomal Deletion Syndromes», som betyr at hun mangler deler av kromosomer.

- Hun kan bare si en håndfull med ord. Det er stunder det føles som hun er hennes alder når det gjelder hva hun forstår, mens andre ganger føles det som om hun er en treåring følelsesmessig. Det har vært utfordrende. Jeg lærer hver dag fordi det finnes egentlig ikke en riktig retning å ta i akkurat hennes tilfelle, delte hun med People.

I etterkant av at trebarnsmoren åpnet seg opp om datterens kromosomfeil har hun mottatt overveldende mye kjærlighet fra familier som opplever lignende utfordringer.

- Det kom opp på showet («Real Housewives of Beverly Hills» red.anm.), og folk som så på, la merke til at hun var annerledes. Så da var det åpenbart at jeg måtte snakke om det, forteller hun til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

Og tilbakemeldingene har altså vært utelukkende positive.

- Jeg er så rørt over hvor støttende og fantastiske alle har vært. Folk har delt sine egne historier og fått dette frem i lyset. Det har virkelig vært utrolig, skryter hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Lil Eloise happy as can be...

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

47-åringen er optimistisk med tanke på datterens fremtid.

- Hvert eneste barn er forskjellig. Man tar vare på barna sine uansett hva som skjer med dem. Jeg vet ikke om Eloise noen gang kommer til å snakke slik som andre barn, men som forelder ønsker man det beste for barnet sitt og gjør det som må til, sa hun til People.

Giftet seg i høst

I september kom den hyggelige nyheten om at den tidligere modellen hadde giftet seg med skuespilleren Aaron Phypers.

Bryllupet stod bare to dager etter at duoen bekreftet at de var forlovet.

Seremonien fant sted i Malibu i Los Angeles, med parets nærmeste som tilskuere.

- Denise og Aaron ville bare ha en liten gruppe til stede i bryllupet. De har begge vært gift tidligere og denne gangen ville de gjøre det foran menneskene som er viktigst i livene deres, sa en kilde til People i høst.

- Jeg er så glad over å ha giftet meg med mitt livs store kjærlighet, har Richards selv sagt om giftemålet til nettstedet Bravo's The Daily Dish.

Bryllupsnyheten kom bare en måned etter at Aaron Phypers skilsmisse fra «Frustrerte fruer»-stjernen Nicollette Sheridan (55) ble fullført. Duoen giftet seg i desember 2015 og separerte seg bare seks måneder senere.

Richards var som kjent på sin side var gift med den skandaløse «Two and a half Men»-stjernen Charlie Sheen fra 2002 til 2006.

Selv om duoen gikk gjennom en svært offentlig skittentøysvask i forbindelse med bruddet, har Sheen kommet med sine lykkeønskninger til eksen.

- Han ønsker både Richard og hennes nye ektemann lykke, delte en talsperson for stjernen overfor Entertainment Tonight etter bryllupet.

Saken fortsetter nedenfor.

Eksmannen HIV-smittet

Denise Richards og Sheen giftet seg to år etter at de spilte sammen i tv-serien «Spin City». Etter at forholdet tok slutt har eks-paret hatt sitt å stri med, mye som følge av Sheens turbulente forhold til rus, noe som også til sist kostet han jobben i tv-serien «Two and a Half Men».

I 2011 vakte det tidligere ekteparet oppmerksomhet i pressen, da Sheen på Twitterkalte Richards for en «forræder», «taperhore» og en «hundetyv».

Bakgrunnen skal ha vært at «Starship Troopers»-stjernen hentet tilbake to hunder hun hadde latt bo hos eksmannen etter skilsmissen.

Etter at han sto fram som hiv-smittet i 2015, har også eksparet slitt med økonomiske utfordringer for deres felles barn. Dette skal også ha tært på forholdet mellom det tidligere ekteparet.

I 2016 solgte Sheen huset, hvor Richards og døtrene har bodd etter skilsmissen.

Ifølge rettsdokumenter nettstedet Radar Online innhentet, førte salget til at Richards saksøkte eksmannen for 61 millioner kroner, da hun hevdet huset var tilknyttet et fond som skulle sikre døtrenes framtid.

Tidligere konflikter til side, eks-paret skal i dag angivelig være gode venner.

LES OGSÅ: Sannheten bak Brad og Jennifers gjenforening