- FOLK ROPER "MORDER" ETTER HAM: Conrad Murray ble møtt av en strøm av mishagsytringer fra Michael Jackson-fans da han mandag kveld ankom rettslokalet i Los Angeles for å svare på tiltalen om uaktsomt drap. Foto: AP
- FOLK ROPER "MORDER" ETTER HAM: Conrad Murray ble møtt av en strøm av mishagsytringer fra Michael Jackson-fans da han mandag kveld ankom rettslokalet i Los Angeles for å svare på tiltalen om uaktsomt drap. Foto: APVis mer

- Folk roper "morder" etter ham

Ville tilstander da Michael Jacksons lege ankom rettssalen.

SEHER.NO:  Michael Jacksons personlige lege Dr. Conrad Murray har vært en jaget mann i USA helt siden man begynte å mistenke at Michael Jacksons død skyldtes en overdose av reseptbelagte medisiner.

Og da Murray ankom Airport courthouse i Los Angeles mandag kveld for å svare på anklagene om uaktsomt drap, var det ikke uventet et kaos av journalister og bitre Jacko-fans som så ham bli ledet inn i rettslokalet av politiet.

- Folk roper "morder" etter ham mens han går inn i lokalet, skrev en av Peoples journalister på bladets nettside.

Påtalemakten mener de kan bevise at Murray ga "The King of Pop" en overdose av det smertestillende stoffet Propofol, som normalt kun brukes på sykehuspasienter.

Både Michael Jacksons foreldre og flere av hans søsken, blant annet søsteren LaToya, har ankommet rettslokalet for å følge rettsmøtet fra salen.

Seher.no kommer tilbake med mer så fort rettsmøtet starter.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: På telefon med kjæresten da Jackson døde