<strong>SUNNHETSFOKUSERT:</strong> Svenske Anna Anka er svært opptatt av å ha en veldig sunn livsstil, med fettfattig kost og hard trening. Hun sier til VG at hun er svært skeptisk til lavkarbotrenden. Er er hun avbildet på TV2s Høstlanseringsfest i Bergen i år. Foto: Stella Pictures
SUNNHETSFOKUSERT: Svenske Anna Anka er svært opptatt av å ha en veldig sunn livsstil, med fettfattig kost og hard trening. Hun sier til VG at hun er svært skeptisk til lavkarbotrenden. Er er hun avbildet på TV2s Høstlanseringsfest i Bergen i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Folk på lavkarbo er desperate

Anna Anka langer ut mot trenddietten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den frittalende svenske TV-kjendisen Anna Anka (40), som for tiden er aktuell i «Skal vi danse», er svært lite begeistret for lavkarbobølgen som skyller over landet.

Den tidligere «Hollywwodfruen» er svært opptatt av helse og trening, men slakter lavkarbotilhengernes sunnhetsnivå.

- Vil du dø? Fettet legger seg på innsiden av kroppen. Jeg vil gjerne møte noen av dem på dietten om ti år og undersøke hvordan de ser ut på innsiden - hvis de fortsatt lever, sier 40-åringen til VG.


Den svært veltrente blondinen følger selv en streng diett, der fett og salt er bannlyst. I tillegg trener hun hver dag - så «Skal vi danse»-treningen er trolig midt i blinken for henne. Hun understreker at det ikke finnes gode snarveier til en sunn livsstil og en slank kropp.

- Folk på lavkarbo er desperate, og det utnyttes av dem som ønsker å tjene penger. Folk vil helst slippe å anstrenge seg. Men den finnes ingen «quick fixes». Ingen kan holde seg på lavkarbo i lengden. Jeg er ikke redd for karbohydrater, men man må spise med måte, sier Anna Anka til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nesten litt godt da mamma fikk dø 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer