- Folk ønsker å se meg dø

Lady Gaga tror alle vil se slutten på en superstjernes liv.

VIL SE SLUTTEN: Superstjernen tror alle ønsker å se hvordan livet hennes ender. Foto: All Over Press
VIL SE SLUTTEN: Superstjernen tror alle ønsker å se hvordan livet hennes ender. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lady Gaga (24) tror mange ønsker å se hvordan hun ser ut når hun er død. Sangstjernen sier at folk håper at hun skal gjøre feil og gleder seg til å se hvordan livet hennes vil komme til en slutt.

- Det er det alle ønsker å vite, ikke sant? Hvordan hun kommer til å se ut når hun dør, når hun tar overdose. Alle vil jo se slutten på en superstjerne, sier Gaga ifølge Showbizspy.com.

«Just Dance»-sangerinnen tror at alle gnir seg i hendene når en stjerne gjør feil, det er først da stjernene virker menneskelige.

- Selvsagt vil de det. De vil se meg gjøre feil. De vil se at jeg faller på scenen. De ønsker å se at jeg kaster opp på en nattklubb.

24-åringen kastet nylig klærne for superfotograf Terry Richardson. Bildene fikk blandede kritikker, og ble blant annet slaktet av Stylite.

«Gaga har på seg en våt t-skjorte og blir gjort til objekt for Richardsons overeksponerte linse - og det er bøttevis med nakenhet og et par gærne sko. Ganske kjedelig på en 'been-there-done-that'-måte», skrev Stylite-kommentatoren.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nakenbildene er kjedelige