- Folk mener jeg ikke har livets rett

«Farmen»-deltageren blir oppringt og sjikanert på nettene av illsinte TV-seere.

BLIR SJIKANERT: - Det er klart, det er ikke noe hyggelig når folk ringer meg midt på natta og sier at jeg er en fæl fyr, sier «Farmen»-deltager Ståle Bjørnvåg til Seher.no. Foto: TV 2
BLIR SJIKANERT: - Det er klart, det er ikke noe hyggelig når folk ringer meg midt på natta og sier at jeg er en fæl fyr, sier «Farmen»-deltager Ståle Bjørnvåg til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Ståle Bjørnvåg (40) har fått mye oppmerksomhet i TV 2-programmet «Farmen» denne våren. Det meste har derimot ikke vært av den positive sorten. Flere ganger har han nemlig med sitt eget snakketøy tirret på seg flere av deltagerne i serien.

Mandag nådde det hele sitt høydepunkt da Ståle kalte en av sine konkurrenter for en gammelnazist, noe han senere beklaget seg for.

Til Seher.no legger ikke 40-åringen skjul på at måten han er fremstilt på TV, har fått konsekvenser for dagliglivet hans - også utenfor TV-ruta.

- Det brukes sterke uttrykk, ja, Det er nesten sånn at man må småflire litt, det jeg sier i «Farmen» er jo oftest bare småtterier i forhold til hva de sier til meg. Folk sier at jeg er sånn og sånn på TV, mens deres egne utsagn er vel så sterke. Dermed slår de jo ihjel det de selv sier, mener Bjørnvåg.
 
- Hva er det groveste folk sier til deg?

- Det går jo blant annet på at de mener at jeg ikke har livets rett og slike ting...

- Blir du truet?

- Nei, jeg opplever det ikke som trusler, jeg har en sterk ryggrad. Men det har seg nok sånn at folk ikke skjønner at dette er et spill og at det blir mye fokus på det negative. Men for all del, jeg har fått en del hyggelige mailer også, forteller han til Seher.no.

Tirsdag skrev Seher.no at reaksjonene blant TV-seerne rundt vårens utgave av «Farmen» ikke har latt vente på seg. TV 2 bekrefter også at kanalen at de har fått kjeft av seere blant annet på grunn av språkbruken i programmet.

Til Seher.no la presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, heller ikke skjul på at Ståle Bjørnvåg har vekket reaksjoner rundt om i landet.

- Det er vel ganske åpenbart at engasjementet er stort rundt Ståle i år, sa han til Seher.no tirsdag.

Men det er altså ikke bare i TV 2 det stormer om dagen. Til Seher.no innrømmer Ståle at det ikke er bare på Facebook og på e-post at han blir plaget av illsinte TV-seere. Telefonen hans går nemlig også varm til tider.

- Det er klart, det er ikke noe hyggelig når folk ringer meg midt på natta og sier at jeg er en fæl fyr, sier Ståle Bjørnvåg, som foreløpig ikke har sett sitt snitt til å ta til motmæle mot de knallharde angrepene han nå selv opplever. 

- Jeg synes ikke det er nødvendig å provosere mer enn jeg allerede har gjort. Det hender at jeg har lyst til å svare, men jeg kan jo ikke drive og svare på hundre forskjellige meldinger, forteller «Farmen»-deltageren til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ikke på mannen som tilregnelig