- Folk måtte klamre seg til paraplyer

Værgudene skapte panisk stemning i Cannes, da himmelens sluser åpnet seg - se video!

Publisert
Sist oppdatert
Følg med på Seoghør.no for daglige oppdateringer fra Cannes-festivalen med Viasat Films ekspert Ingeborg Heldal fra torsdag!

Se flere bilder fra Cannes-festen nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: Årets filmfestival i Cannes startet med et smell, da den forhåndsroste filmen «The Great Gatsby» hadde gallapremiere.

Filmen - som blant annet har Leonardo DiCaprio og Toby Maguire og Carey Mulligan på rollelisten - er basert på F. Scott Fitzgeralds berømte bok fra 1925.

Men de mange strålende antrekkene og Hollywood-smilene fra kjendiser som Cindy Crawford, Lana del Rey og jurymedlem Nicole Kidman stod i sterk kontrast til været.

Ifølge Daily Mail ble kjendisene plutselig overrasket av et skybrudd, som truet med å ødelegge de mange sirlig anlagte frisyrene og antrekkene.

- Folk ble søkkvåte og måtte klamre seg til paraplyer, skriver avisen.

De offisielle Cannes-assistentene fikk dermed en travel kveld, ettersom det ofte måtte flere paraplyholdere til for å dekke de kvinnelige gjestenes gallakjoler.

Det har den siste tiden svirret rykter om at DiCaprio har invitert den britiske modellen Cara Delevingne (20) - og hip hop-babe Rita Ora (22) - som date til Cannes-festivalen.

Det så ut til at unge Delevingne hadde takket ja til DiCaprios invitasjon, men hun dukket riktignok opp på den røde løperen en stund etter den 18 år eldre kjekkasen.

Rita Ora ble på sin side fotografert hånd i hånd med den skotske dj'en Calvin Harris (29) i Notting Hill i England tirsdag denne uken, og var ingen steder å se på den røde løperen...

LES OGSÅ: - Håper han spanderer kake på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer