TULLETE: Hans Erik Dyvik Husby mener svineinfluensa-hysterien er helt tullete.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
TULLETE: Hans Erik Dyvik Husby mener svineinfluensa-hysterien er helt tullete. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Folk må skjerpe seg!

Nå venter Turboneger-stjernen bare på grevlinginfluensaen....

SEHER.NO: Se intervju med "Jesus Christ Superstar"- stjernene nederst i saken!

Tirsdag kunne Her og Nå fortelle at det nærmest har brutt ut "svineinfluensa-panikk" på Nationaltheateret i Oslo.

Etter at flere håndarbeidere som pusset opp garderoben på teateret har fått påvist sykdommen, har det nemlig blitt slått full alarm blant skuespillerne.

Og ifølge teatersjef Hanne Tømta er det nå satt i gang en vaksineplan for de ansatte, deriblant premiereaktuelle Nils Ole Oftebro, Per Christian Ellefsen og Nicolai Cleve Broch.

Blant stjernene på Det Norske Teateret, som snart har premiere på suksess-musikalen "Jesus Christ Superstar", er det imidlertid liten frykt for sykdommen.

Og hverken "Jesus"-hovedrolleinnehaver Hans Erik Dyvik Husby (36) eller Charlotte Frogner (28), som spiller Maria Magdalena, er spesielt redde for å bli smittet.

- Jeg prøver å ikke tenke så mye på det. Man tar jo noen sånne små forhåndsregler selvfølgelig, vi jobber jo ganske tett, sier Frogner til Seher.no.

Hans Erik på sin side, mener hele svineinfluensa-hysterien er tull.

- Nå er det jo sånn at man behøver ikke teste om folk har denne svineinfluensaen, før du får en sprøyte til 2000 kroner. Og folk går i total frykt for å få det. Og det er jo klart, går du og bekymrer deg, så blir du jo sjuk. Det er psykosomatisk det, sier han til Seher.no.

Ifølge Turboneger-stjernen bør sykdomsredde nordmenn "skjerpe seg".

- Jeg vet ikke hva som blir neste dyr som skal få skylda for at alle må ut og kjøpe tamiflu jeg...grevlinginfluensaen, den ser jeg fram mot. Folk blir sjuke da, men det er ikke sånn at du dør hvis ikke du får tamiflu. Folk må bare skjerpe seg litt altså, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har hatt det tøffere enn mange
Se intervju med "Jesus Christ Superstar"- stjernene nedenfor:


[obj:media:7945]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.