- Folk lurte veldig på hvem jeg var

Det ble tidenes kjappeste reality-exit for «frier-Frank»

MÅTTE REISE: Frank Asbjørn Hole Nilsen, kjent som «frier-Frank» fra «Jakten på kjærligheten», kom inn i «Jakten på en julestjerne» i episode fire. Allerede i episode fem ble han sendt hjem.  Foto: Seher.no
MÅTTE REISE: Frank Asbjørn Hole Nilsen, kjent som «frier-Frank» fra «Jakten på kjærligheten», kom inn i «Jakten på en julestjerne» i episode fire. Allerede i episode fem ble han sendt hjem. Foto: Seher.no Vis mer
Se episode 5. av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO:   Søndag var det duket for den mest lettkledde episoden av «Jakten på en julestjerne» så langt, da to av deltagerne, «Paradise Hotel»-stjernen Torbjørn Stafford Barth (21) fra det blå laget og tidligere «Robinson»-deltager Britt Carin Jonassen (26) fra det rød laget, ble utfordret til å stille opp på en sexy fotoshoot.

Etter en svært spennende og heftig konkurranse, var det tilslutt Torbjørn som stakk av med seieren, etter å ha gjennomført det han omtaler som «det sykeste» han har gjort i hele sitt liv.

Den vågale 21-åringen kastet alle hemninger, og lot seg avbilde med kun en sokk foran sine edlere deler under duellen. Og etter en kort dommervurdering var det altså hans bilde som kom helt til topps.
 
Dermed fikk Torbjørn også mulighet til å sende hjem en av deltagerne fra det motsatte laget, og valget falt da på nykommeren Frank Asbjørn Hole Nilsen (31), kjent som «Frier-Frank» fra «Jakten på kjærligheten», som måtte forlate Sæteren gård, kun ett døgn etter at han ankom.

- Jeg synes jo det var veldig kjedelig å ryke ut så fort. Jeg hadde lyst til å være med lenger. Jeg fikk jo ikke vist noe av meg selv, det var liksom bare rett inn og rett ut. Så det ble nesten en litt sånn «Nissene på låven»-parodi, humrer Frank til Seher.no. 

31-åringen synes imidlertid ikke det var urettferdig at det var han som ble valgt ut til å forlate konkurransen.

- Jeg synes ikke det var urettferdig at Torbjørn valgte meg. Det var vel ganske naturlig egentlig, i og med at de andre deltagerne hadde rukket å bli litt bedre kjent. Jeg hadde jo nettopp kommet inn, og de hadde ikke fått noe forhold til meg. Så det har jeg full forståelse for, sier han, men innrømmer samtidig at det var kjedelig å ikke få vist mer av seg selv: 

- Det var kjedelig. Jeg hadde lyst til å være med lenger, og vise litt mer av hva jeg er god for. Men slik ble det altså ikke.

31-åringen fra Arendal ble rikskjendis da han i 2008 sendte frierbrev til tv-bøndene Silje, Guro og Ragnhild i «Jakten på kjærligheten».

Likevel var det få som kjente ham igjen da han ankom Sæteren gård som overraskelses-deltager i fjerde episode. 

- Jeg tror folk lurte veldig på hvem jeg var med en gang. De ble rett og slett litt paffe. Det var lett å se på uttrykkene deres. Og så var det vel noen som lurte på hvilken sesong av «Jakten» jeg hadde vært med på. Men det var mange som undret veldig på hvem jeg var, humrer Frank.

I disse dager er den journalistutdannede læreren lykkelig gift med sin kjære, Ingunn Arnøy, og jobber på Møglestu videregående skole, hvor elevene hans nå har begynt å følge med på julestjernejakten. 

- Elevene mine synes jo det er morsomt når jeg er i rampelyset, og det var flere som sa at de trodde de så meg i traileren til «Jakten på en julestjerne». Men da måtte jeg jo holde tett og nekte for det. Så det er nok en del som blir overrasket, og som kommer til å si noe til meg på mandag, sier han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg følte for å kle meg naken

Se episode 5. av «Jakten på en julestjerne» nedenfor:[obj:media:9224]