TAR SELV TELEFONEN: Olaf Tufte sier mange legger på når de ringer telefonnummeret han la ut i sin TV-reklame for «Tufte Wear» (bildet), fordi de ikke forventer å høre hans stemme. Foto: Fra reklamefilmen
TAR SELV TELEFONEN: Olaf Tufte sier mange legger på når de ringer telefonnummeret han la ut i sin TV-reklame for «Tufte Wear» (bildet), fordi de ikke forventer å høre hans stemme. Foto: Fra reklamefilmenVis mer

- Folk legger på når jeg tar telefonen

Trodde du Olaf Tufte la ut et falskt nummer i sin reklame for bambusundertøy?

SEOGHØR.NO: Den tidligere OL-mesteren i roing, Olaf Tufte (37) har fått mye oppmerksomhet for sin nye undertøysserie «Tufte Wear».

Tufte vakte blant annet oppsikt, da han la ut telefonnummeret sitt i en TV-reklame sammen med en oppfordring om å ringe ham, hvis man ikke er hundre prosent fornøyd med undertøyet.

De som trodde nummeret i reklamen er falskt må tro om igjen.

Ble oppringt av Tufte        

GLEDER SEG TIL JUL MED FAMILIEN: Olaf Tufte sammen med kona Aina. De to har to barn sammen.
GLEDER SEG TIL JUL MED FAMILIEN: Olaf Tufte sammen med kona Aina. De to har to barn sammen. Vis mer

Det får Seoghør.no selv erfare når vi ringer nummeret og kommer til en telefonsvarer med Tuftes stemme. Etter å ha lagt igjen vårt telefonnummer, ble vi oppringt av OL-helten etter kort tid.- Jeg har en egen telefon til nummeret fra TV-reklamen, men prøver selv å svare på så mange henvendelser som mulig. Jeg har den med meg hele tiden, og svarer når jeg ikke er opptatt med trening eller andre ting.

- Innringerne legger på

Tufte sier de fleste som ringer blir paffe, når de skjønner at det faktisk er ham i andre enden.

- De fleste legger på når jeg tar telefonen, for de forventer det nok ikke. Mange jenter begynner å knise før de legger på. Også er det noen få som har noen plagg de gjerne vil bytte på grunn av en feil med varen, og de hjelper vi selvfølgelig.

Tobarnsfaren er for tiden travelt opptatt med å trene roing, etter at han i oktober kunngjorde at han ville gjøre comeback for kjempe om nye medaljer i Rio De Janeiro i 2016.

Tar julepause

Han ser imidlertid frem til å ta en pause for å feire jul med kona Aina og barna Mie Lovise (6) og Herman Aurelius (3).

Men han har ikke planer om å kle seg ut som nisse på julaften.

- Det blir nok en nisse, men ikke meg. Datteren min avslørte nemlig det da hun var to, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Angelina Jolie kollapset på filmsett