- Folk lå i gatene da vi kom ut

Caroline Berg Eriksen befant seg et steinkast unna da bomben i Regjeringskvartalet gikk av fredag.

SJOKKERT: Den profilerte bloggeren Caroline Berg Eriksen, som har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur, befant seg i Torggata - noen få hundre meter fra åstedet, da bomben i Oslo sentrum gikk av fredag. Hun forteller om den skjellsettende opp Foto: Stella Pictures
SJOKKERT: Den profilerte bloggeren Caroline Berg Eriksen, som har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur, befant seg i Torggata - noen få hundre meter fra åstedet, da bomben i Oslo sentrum gikk av fredag. Hun forteller om den skjellsettende opp Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag ettermiddag ble Norge rammet av det som trolig er terrorangrep, i form av en eksplosjon i Regjeringskvartalet i Oslo sentrum, og en skyteepisode på AUFs sommerleir på Utøya i Tyrifjorden.

Etter hendelsene i hovedstaden og på Utøya har flere norske kjendiser uttrykt sjokk og sympati på mikrobloggstedet Twitter. Aksel Lund Svindal hørte eksplosjonen flere kilometer unna åstedet, mens den profilerte bloggeren Caroline "Fotballfruen" Berg Eriksen derimot befant seg kun et steinkast unna da bomben gikk av.

- Herregud. Jeg er helt skjelven. Vi var på Jernia for å kjøpe foodprosessor i Torggata da bomben gikk av. Alt eksploderte rundt oss. Folk lå i gatene da vi kom ut. Absolutt alle rutene over hele var eksplodert, bilen vår er ødelagt.
 
Slik beskriver Fotballfruen den dramatiske opplevelsen i Oslo sentrum fredag ettermiddag, i innlegget "Bombe i Oslo sentrum", som hun har lagt ut på bloggen sin. Berg Eriksen skriver videre at hun håper at alt er bra med leserne hennes, men at hun og ektemannen, LSK-spiller Lars Kristian Eriksen, har planer om å forlate sentrale Oslo etter terroranslaget.

- Jeg er bare så glad for at ingenting hendte med oss. Vi blir hentet av et vennepar hvert øyeblikk, her tør vi ikke være. Vi bor jo ikke så langt unna, påpeker hun videre i blogginnlegget.

Ifølge Dagbladet skal syv være omkommet og to hardt skadd etter, mens ti personer skal være drept i den dramatiske skyteepisoden på Utøya. Både statsminister Jens Stoltenberg og den norske kongefamilien er imidlertid uskadd og i sikkerhet på hemmelig sted.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arnolds sønn alvorlig skadet i surfeulykke 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer