- Folk kunne jo hatet meg

Peter Forsberg nekter å synes for godt om seg selv... Se video!

TV-KLAR: Den svenske hockeystjernen Peter Forsberg er en av deltagerne i TV3-programmet «Landskampen». Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR: Den svenske hockeystjernen Peter Forsberg er en av deltagerne i TV3-programmet «Landskampen». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Peter Forsberg nederst i saken!

ÅRE/OSLO (SEHER.NO): I TV3-programmet «Landskampen» er svenske Peter Forsberg kanskje den største stjernen av dem alle på deltagersiden. Den tidligere hockeyspilleren, som er Sveriges mest meritterte gjennom alle tider, har i perioder av karrieren blitt ansett som verdens beste ishockeyspiller. 

Men selv føler han seg ikke som noen superstjerne, avslører han til Seher.no.

- Nei, jeg føler meg ikke som en supertsjerne. Det har jeg heller aldri gjort. Ting kan bli litt feil da tror jeg, man må ha begge føttene godt plantet på jorda. Jeg synes det er mange dyktige idrettsfolk her i Åre, mange av dem har jeg sett på TV, slik som Dæhlie, Mogren og et par andre. De er store stjerner for meg, forteller Forsberg når Seher.no møter ham i forbindelse med TV-innspillingen på det svenske skistedet.

Sammen med profilerte svenske eks-utøvere som blant andre Per Elofsson, Magdalena Forsberg, Pernilla Wiberg og Torgny Mogren er altså Peter Forsberg med i «Landskampen», der de skal kjempe mot det norske laget, som består av blant andre Bjørn Dæhlie, Daniel Franck, Hans Petter Buraas, Finn Christian Jagge, Hilde Gjermundshaug Pedersen og Andrine Flemmen.

- Kjenner folk deg igjen på gata, Peter?

- Nei, det er ikke så mange som kommer bort til meg. Men det varierer litt da. Det hender at noen spør om autograf og slikt, men det er ingen fare med det. Jeg fokuserer på det positive, folk kunne jo hatet meg. Så man bør tross alt være glad for at de bare kommer bort for å spørre om autograf, mener den hockeystjernen, som i disse dager kjemper hardt for et comeback i verdens beste hockeyliga, NHL.

- Jeg forsøker, og skal bestemme meg ganske snart. Sesongen er i ferd med å ta slutt, og jeg har ikke fått noen ordning på disse problemene helt ennå. Men jeg jobber febrilsk for å løse det. Men det ser vel ikke lyst ut, det ser faktisk litt mørkt ut. Men jeg bestemmer meg snart, forteller han.

Da Seher.no møtte Forsberg i Åre, skulle han ut og kjempe mot Bjørn Dæhlie & co. Det så han virkelig frem til.

- Jeg håper å slå Dæhlie i dag. I og med at jeg tittet så mye på skisport da jeg var mindre, hadde det vært fantastisk å slå ham, smiler 37-åringen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Verdens beste hyller norske Mads  
 
Se video med Peter Forsberg her:[obj:media:9343]