- Folk klaget på at jeg var toppløs

Heidi Klum opplevde at ikke alle satte like stor pris på hennes flotte kropp.

SEXY: Heidi Klum er vant til å være lettkledd på catwalken - som under dette «Victoria's Secret»-showet i november 2005. Skjønnheten har imidlertid fått erfare at ikke alle har et like avslappet forhold til nakenhet - selv ikke når det er supermod Foto: Stella Pictures
SEXY: Heidi Klum er vant til å være lettkledd på catwalken - som under dette «Victoria's Secret»-showet i november 2005. Skjønnheten har imidlertid fått erfare at ikke alle har et like avslappet forhold til nakenhet - selv ikke når det er supermod Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da supermodell og «Project Runway»-programleder Heidi Klum (38) ferierte på Sardinia med ektemannen Seal (47) nylig, viste hun frem sin flotte kropp i en liten bikini.

Men firebarnsmoren kunne nok like gjerne ha gått uten bikini på strandferien. Skjønnheten har tidligere uttalt at hun elsker å gå naken, og da hun gjestet «The Tonight Show With Jay Leno» torsdag, avslørte hun at hun foretrekker å sole seg toppløs.

- Jeg liker ikke å bruke bikinitopper, for jeg hater å få skille når jeg soler meg, forklarte hun til Jay Leno ifølge OK!Magazine.

Men det er ikke alle som har et like avslappet forhold til nakenhet som «Victoria's Secret»-modellen. Selv om 38-åringen er vant til å være lettkledd både i jobb og på privaten, har hun fått erfare at enkelte ikke setter så stor pris på å få se hennes flotte figur.

Da Klum prøvde å sole seg toppløs ved et basseng i Phoenix i delstaten Arizona, støtte hun nemlig på problemer...

- Jeg lå ved bassenget, uten bikinitopp selvsagt. Jeg bare lå der og solte meg, og så kom det en sikkerhetsvakt bort og sa «frue, vi får klager, så du må ta på deg toppen din igjen. Folk klager på at du er toppløs». Det syntes jeg var helt latterlig, fortalte hun TV-verten.

- Hvem er de idiotene som klager på sånt, lød Lenos umiddelbare, spøkefulle svar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble bestefar - på sin egen bursdag!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer