Megan Fox:

- Folk kaller meg et ludder

Hollywood-stjernen snakker ut om stempelet som «lett på tråden».

FÅR HØRE DET: Skuespiller Megan Fox forteller åpenhjertig om hetsen hun har fått i årenes løp. Foto: NTB Scanpix
FÅR HØRE DET: Skuespiller Megan Fox forteller åpenhjertig om hetsen hun har fått i årenes løp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en knapp måned siden bekreftet «Transformers»-stjernen Megan Fox (34) at hun hadde funnet lykken med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Da hadde det i lang tid gått rykter om at det hadde oppstått søt musikk mellom de to turtelduene. Fox og Baker ble fotografert sammen offentlig flere ganger, og da rapperen delte et Instagram-bilde sammen med Fox tidligere i sommer, ble all tvil feid til side.

Kjærestenyheten kom likevel overraskende på, for bare to måneder i forveien ble det kjent at Megan Fox og Brian Austin Green (47) hadde gått fra hverandre etter 16 år sammen. De ble et par i 2004, og giftet seg i 2010. Sammen har eksparet de tre barna Noah, Bodhi og Journey.

Nå forteller en åpenhjertig Megan Fox om drittslenging og hatske kommentarer hun har opplevd å få gjennom årenes løp - i forbindelse med lanseringen av actionfilmen «Rogue».

STOR STJERNE: Etter et tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

- Kaller meg ludder

- Av en eller annen grunn er folk veldig lette på avtrekkeren når det gjelder å kalle meg dum eller forfengelig eller et ludder, noe som er vanvittig, sier 34-åringen i et intervju med ET.

Megan Fox sier ikke konkret at dette er reaksjoner hun har fått etter at hun fant lykken med rapperen, men i intervjuet peker 34-åringen på at hun var trofast i forholdet med Green.

- Jeg holdt meg i det samme forholdet i 15 år, ikke sant? Det er merkelig, dette bildet som har blitt skapt av meg, som folk bare har akseptert og som har fått leve i over et tiår. Jeg har ikke gjort noe for å få det i utgangspunktet, sier skuespilleren videre.

Det var i mai det ble kjent at Fox og Brian Austin Green hadde skilt lag.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green om bruddet den gang.

PÅ TINDER: Det er lenge siden vi har hørt og sett «Paradise»-legenden Newa. Nå røper hun gode Tinder-knep. Reporter: Thea Hope. Video: Jonas Hammer/ Rød Løper Vis mer

Delte parbilder

Det skulle ikke ta lang tid fra separasjonen ble offentliggjort til det begynte å sirkulere rykter om at begge parter hadde funnet lykken på ny - uten at det var bekreftet noe som helst sted.

I juli poserte «Transformers»-skuespilleren imidlertid side om side med rapperen Richard Colson Baker - og dermed bekreftet de det ryktebørsen hadde mistenkt en god stund allerede.

«Ventet i en evighet på å finne deg igjen», sto det under bildet der de to turtelduene holdt godt rundt hverandre.

I starten av august valgte Fox selv å dele et bilde sammen med rapperen på sin Instagram-profil.

«Smertefullt vakre gutt ... mitt hjerte er ditt» skrev hun til bildet.

Romanseryktene fikk virkelig fart på seg i mai, da Fox og Baker spilte i sistnevntes musikkvideo sammen - der de kysset hverandre i svært intime scener.

Turbulent

Det er altså ikke lenge siden forholdet mellom Fox og Green tok slutt. Eksparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 og han 31, har jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt de nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Også i 2015 skal paret ha gått fra hverandre, og Megan søkt om skilsmisse, men i april 2016 dukket hun opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas - til fansens store overraskelse. Imidlertid var det ikke før i april i fjor det ble kjent at Megan hadde trukket tilbake skilsmissesøknaden fra 2015.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i all hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til People året etter bryllupet.

LES OGSÅ: Romanseryktene setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer