KRANGEL: Den mye omtalte hendelsen mellom Orlando Bloom og ungpikeidolet Justin Bieber fant sted på den spanske partyøya Ibiza. Her koser Bieber seg på vannscooter kort tid før Bloom-møtet. Foto: Stella Pictures
KRANGEL: Den mye omtalte hendelsen mellom Orlando Bloom og ungpikeidolet Justin Bieber fant sted på den spanske partyøya Ibiza. Her koser Bieber seg på vannscooter kort tid før Bloom-møtet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Folk kaller meg en helt

Kjendisene støtter Bloom etter «Slaget på Ibiza».

SEOGHØR.NO: Denne uken har den største nyheten i kjendisverden uten tvil vært det mye omtalte «Slaget på Ibiza».

Den britiske skuespilleren Orlando Bloom (37) slo angivelig til det kanadiske ungpikeidolet Justin Bieber (20), da de tilfeldigvis møtte hverandre inne på den populære restauranten «Cipriani's» på den spanske partyøya Ibiza onsdag kveld.

Spekulasjonene har svirret om hva som kan ha vært årsaken til Blooms reaksjon. Biebers vennskap med Blooms ekskone Miranda Kerr (31) kan ha vært en utløsende faktor.

Diskusjonene og spekulasjonene har haglet på sosiale medier i etterkant, og også flere kjendiser har kommentert hendelsen - og de fleste støtter «Ringenes Herre»-kjekkasen.

«Sports Illustrated»-modellen Chrissy Teigen (28) skrev følgende på Twitter:

«Ingenting er bedre en å dra på middag med jentene. Foruten Justin Bieber som sletter Instagram-trakassering. Det er også fantastisk».

Den autralske fotballspilleren Hamish Hartlett (23) er enig:

«Er det noen andre som er glad for at Orlando Bloom slo til Bieber i dag? Jeg er det».

Komiker Josh Gondelman fikk sagt det via Twitter:

«Orlando Bloom slo til Bieber. Hvorfor får han lov til å leve ut drømmene mine?»

Mens den amerikanske skuespilleren Alyssa Milano (41) støttet kollegaen med en enkel «hashtag»:

Bieber la onsdag kveld ut et bilde av det som skulle forestille en trist Orlando Bloom, som han siden slettet og repostet igjen. Flere av Biebers fans - de såkalte «Belieberne» - har vist sin sympati til 20-åringen, og en som kaller seg gabii_de_bieber skriver:

«Han fortjente det og mer, den dumme Orlando Bloom, og hans dumme venner som støtter ham. Du Justin, du har støtte blant alle dine «Beliebers».

Ifølge Mirror opplever Bloom at også fansen applauderer han for hendelsen:

- Folk kaller meg en helt!

Skuespiller Leonardo DiCaprio (39) var en av vitnene til slaget, og også han lovpriser sin gode kollega. Nettstedet skriver videre at de Bloom skal ha lagt armen rundt «The Wolf of Wall Street»-stjernen rett etter konfrontasjonen med Bieber, og sagt «Aaaaah! Kompis!».

Se video under:

LES OGSÅ: Selena Gomez benekter at hun hadde en affære med Bloom