Kaia Gerber:

- Folk i bransjen ble satt ut

Cindy Crawfords datter, Kaia Gerber, erkjenner at hun med årene ligner mer og mer på moren.

MOR OG DATTER: De siste årene har flere påpekt den slående likheten mellom Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber. Overfor Vogue erkjenner sistnevnte at også hun til tider sliter å se forskjell på seg selv og moren. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: De siste årene har flere påpekt den slående likheten mellom Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber. Overfor Vogue erkjenner sistnevnte at også hun til tider sliter å se forskjell på seg selv og moren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kaia Gerber (18) har de siste årene gjort stor suksess som modell, både på catwalken, i reklamekampanjer og på diverse magasinforsider. Med det har hun fulgt fotsporene til sin berømte mor, Cindy Crawford (53).

At Crawford og Gerber er mor og datter, er det liten tvil om. Det er ikke til å stikke under stol at de to ligner på hverandre, noe flere har bitt seg merke i - inkludert 18-åringen selv.

Helt siden kjendisdatteren entret modellbransjen for noen år tilbake, har det blitt påpekt hvor mye hun ligner på Crawford. I et essay skrevet for oktoberutgaven av Vogue, deler Gerber sine tanker rundt dette.

- Pleide ikke å se det

18-åringen forteller blant annet at hun og moren ligner på hverandre på flere måter - ikke bare i utseendet.

- Fra dag én, ble folk i industrien satt ut av likheten min til mamma. Jo eldre jeg blir, jo oftere skjer det, og det er ikke bare en visuell greie. Det er alt fra faktene våre til stemmene våre, forteller modellen.

Videre avslører hun at også hun har begynt å legge merke til likheten.

- Jeg pleide ikke se det i det hele tatt, men nå ser jeg på et bilde og må ta et sekund for å finne ut hvem av oss det er. Men det er det største komplimentet når noen sier at jeg er som mamma. Utover skjønnheten og det åpenbare, har hun alltid vært helten og rollemodellen min på grunn av måten hun behandler folk på og måten hun ser verden på. Det er jeg veldig takknemlig for, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer