- Folk hatet meg fordi jeg var blond

Den kvinnelige filmstjernen vil ikke vise seg utendørs med lyst hår igjen etter den skremmende opplevelsen.

FILMAKTUELL: Sammen med Ashley Benson, Selena Gomez og Rachel Korine, spiller Vanessa Hudgens (nr to fra høyre) en partyglad jente i den Norgesaktuelle filmen «Spring Breakers». Vanessa byttet hårfarge til blond i anledning filmen. Foto: Filmweb
FILMAKTUELL: Sammen med Ashley Benson, Selena Gomez og Rachel Korine, spiller Vanessa Hudgens (nr to fra høyre) en partyglad jente i den Norgesaktuelle filmen «Spring Breakers». Vanessa byttet hårfarge til blond i anledning filmen. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden hun slo igjennom i Disney-filmene «High School Musical», har Vanessa Hudgens (24) kjent for sitt lange mørke hår.

Men i sin nye film «Spring Breakers», hvor hun sammen med Selena Gomez, Ashley Benson og Rachel Korine spiller fire jenter som havner i fengsel etter å ha robbet en restaurant for å finansiere ferien sin, måtte hun gå med blond parykk.

En kveld bestemte hun seg for å teste ut livet som blondine også utenfor filmsettet. Det ble en opplevelse hun ikke vil glemme med det første.

- Jeg og Ashley gikk til en bar en kveld, og jeg hadde fortsatt den blonde parykken på meg. Jeg følte at mange av jentene der hatet oss med en gang vi kom inn døra. De hatet meg fordi jeg hadde blondt hår.

- Jeg kommer ikke til å skynde meg med å prøve det igjen for å si det sånn, sier hun ifølge nettsiden Contactmusic.

«Spring Breakers» har norsk premiere 12. april.

LES OGSÅ: Ga bilistene bikinisjokk
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer