KONKURRENT: Kelly Osbourne føler jentene i Hollywood har sluttet å like henne, ettersom hun nå er en konkurrent for dem. Foto: All Over Press
KONKURRENT: Kelly Osbourne føler jentene i Hollywood har sluttet å like henne, ettersom hun nå er en konkurrent for dem. Foto: All Over Press Vis mer

- Folk hater meg som tynn

Ironisk nok var livet lettere for rockedatteren da hun veide 22 kilo mer.

SEHER.NO:  TV-stjernen Kelly Osbourne (25) har tatt av seg 22 kilo. Men ironisk nok var livet lettere for henne da hun veide 22 kilo mer.

Etter at rockedatteren mistet valpevettet har hun fått erfare at det ikke alltid er best å være slank.
 
- Jenter i Hollywood har sluttet å like meg, fordi jeg nå er en konkurrent. De har blitt mer ubehagelige. Vanligvis sier de «Hei», men nå gjør de det ikke lenger, sier Osbourne til FemaleFirst.

Sangerinnen avslører også at hun synes det er sjokkerende å se bilder av seg selv i ukebladene, melder BT.

- Folk glemmer at det er like sjokkerende for meg, som det er for dem. Jeg må stadig venne meg til å se bilder av meg selv. Det er veldig merkelig, sier Kelly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gråt etter sine første bikinibilder


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer