<strong>BLE KJÆRESTER:</strong> Charlotte Thorstvedt og hennes nye kjæreste Henrik Thodesen viste seg sammen under Oslo Fashion Week tidligere denne måneden. Foto: SCANPIX
BLE KJÆRESTER: Charlotte Thorstvedt og hennes nye kjæreste Henrik Thodesen viste seg sammen under Oslo Fashion Week tidligere denne måneden. Foto: SCANPIX Vis mer

- Folk har nok litt fordommer

Den tidligere TV 2-stjernen Charlotte Thorstvedt er forberedt på å bli møtt med reaksjoner

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Snart slipper Stavangerjenta Charlotte Thorstvedt (24) sitt første album. Men den tidligere «X Factor»-programlederen, som også er kjent som DJ, modell og klesdesigner, er forberedt på at hun vil bli møtt med fordommer når hun skal lansere sitt eget debutalbum - der hun selv har produsert alle låtene, skriver VG.

- Jeg tror kanskje at noen vil bli overrakset. Folk har nok litt fordommer om kjendiser som vil lage musikk og bli popstjerner. Dette er ikke tilfellet her, mener Thorstvedt, ifølge avisen.

24-åringen nekter nemlig å bli satt i en «kjendisbås», og mener at det alltid har vært musikken som har vært hennes største lidenskap.

- Jeg har alltid hatt lyst til å lage musikk, men har aldri hatt forhåpninger om å bli popstjerne. Det har vært kjent i ett år nå at jeg holder på med en plate, og jeg har fått en del kommentarer fra folk som sikkert assosierer meg mest med TV og modelljobbing, sier Thorstvedt til VG.

Nylig ble det kjent at Charlotte Thorstvedt har blitt kjæreste med komiker og TV-kjendis Henrik Thodesen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Taus om romanseryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer