- Folk har færre arr etter bilulykker enn jeg har på kroppen min

«The Hills»-stjernen har store arr, ujevne bryster, «hull» under rumpa og skallede hårflekker.

ANGRER: Heidi Montag innrømmer at hun angrer på at hun la seg under kniven, og at hun har enorme arr etter inngrepene.  Foto: All Over Press
ANGRER: Heidi Montag innrømmer at hun angrer på at hun la seg under kniven, og at hun har enorme arr etter inngrepene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «The Hills»-stjernen Heidi Montag (24) skapte store overskrifter da hun for ett år siden la seg under kniven og gjennomgikk hele 10 plastiske inngrep på én dag.

Blant annet gjennomgikk 24-åringen en brystforstørrelse, neseoperasjon, ryggoperasjon, øyenbrynsløft, forstørrelse av leppene, samt et inngrep under rumpa. 

I ettertid fortalte blondinen at hun gjennomførte kirurgien fordi hun ønsket å føle seg vakrere.

- Jeg ville bli vakrest på utsiden og innsiden. Det er en del av det å være popstjerne, har hun tidligere uttalt.

TV-stjernen har måttet tåle massiv kritikk etter inngrepene, og både familien og venner uttalte at de var svært bekymret for henne.

Så langt har imidlertid Heidi hevdet at hun er strålende fornøyd med resultatet og ikke bryr seg om kritikken. De siste månedene har hun likevel kommet med kommentarer som hinter til at hun ikke er like lykkelig som hun fremstår.

For én måned siden var hun blant kjendisgjestene på Pure nightclubs Halloween-fest i Las Vegas, og på spørsmål om hvordan hun følte seg i forhold til kroppen sin, ble hun helt satt ut.

- Um...det går opp og ned. Jeg har det bra. Jeg forsøker bare å fokusere på andre ting, og ikke fokusere så mye på kroppen min, sa tv-stjernen.

I et ferskt intervju med Life & Style magazine avslører imidlertid Montag at hun er svært ulykkelig, og at inngrepene er det dummeste hun noensinne har gjort.

I bladet viser 24-åringen frem flere enorme arr hun har etter operasjonene. Blant annet har hun et flere centimeter langt arr under haken, to store hårløse «flekker» på siden av hodet etter at hun fikk løftet brynene, et enormt rødt arr bak ørene etter å ha fått de festet tettere til hodet, klumpete bein, fire røde merker på ryggen, samt et «hull» under rumpa etter fettsuging.

Se bilder av arrene her! (ekstern link)
 
I tillegg forteller Heidi at hun har et rødt arr i høyre nesebor, ujevne bryster, et strekkmerke på brystet og store arr under brystvortene.

- Dette var ikke det jeg ønsket eller sa ja til. Deler av kroppen min ser helt klart verre ut enn de gjorde før jeg gjennomførte inngrepene, forteller hun.

Ifølge 24-åringen er imidlertid de ujevne brystene det hun sliter mest med.

- Det store mørke merket fra hakeoperasjonen min er nok det man legger mest merke til. Men det helt klart verste er brystene mine, og det mest skremmende er arret under rumpa. Folk har færre arr etter bilulykker enn jeg har på kroppen min, sier hun.

Montag innrømmer også at hun angrer voldsomt på det hun gjorde for ett år siden, og at kirurgien har ødelagt livet hennes.
 
- Jeg skulle ønske jeg ikke var «plastikk jenta», eller hva det er de kaller meg. Kirurgi ødela karrieren og privatlivet mitt og førte bare masse negativitet inn i livet mitt. Jeg skulle ønske jeg kunne hoppe inn i en tidsmaskin og ta alt tilbake. Istedet kommer jeg alltid til å føle meg som Edward Saksehånd, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tidenes verste kjendis-inngrep