- Folk gråt rundt meg og var helt fra seg

Linni Meister var i salen og måtte trøste skuffede fans etter Justin Biebers skandale-konsert i Oslo.

I SJOKK: Linni Meister var på Justin Bieber-konserten og forteller på sin blogg at det var svært mye oppstyr. Foto: Linni.blogg.no/ NTB Scanpix
I SJOKK: Linni Meister var på Justin Bieber-konserten og forteller på sin blogg at det var svært mye oppstyr. Foto: Linni.blogg.no/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forventningene var store da en av verdens største internasjonale popstjerner besøkte Norge torsdag kveld.

Justin Bieber (21) gjestet TV 2-talkshowet «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg, før han skulle holde en intimkonsert med fem-seks sanger foran et eksklusivt publikum på Chateau Neuf i Oslo.

Men etter én eneste sang brøt Bieber avtalen med TV 2 og stormet av scenen. Blogger Linni Meister (29) var en av de som var så heldige å ha fått billetter til konserten, men hun hadde ikke forventet en slik opplevelse.

- Folk gråt rundt meg og var helt fra seg. Det var noen jenter som besvimte og måtte bli båret ut der i fra, da de hørte han ikke kom tilbake ut på scenen, sier Linni til Seoghør.no.

I et innleggbloggen sin utdyper Linni Meister hvordan hun opplevde kvelden:

«Jeg syntes så utrolig synd på alle de yngre jentene som ikke klarte å slutte å grine. Han knuste hjertene deres for noe smålig bullshit! Han burde behandle den lojale fansen sin bedre enn som så. Det som fikk begeret mitt til å renne over, var da en pappa, som hadde med seg to unge døtre, mellom 6 og 10 år som strigråt, spurte meg om jeg trodde han kom tilbake ut på scenen, da barna skulle tidlig opp på skolen dagen etter.  Fy faen, kjente jeg ble skikkelig lei meg på deres vegne. Jeg trøstet flere fans som kom og ville ha klem av meg. Jeg prøvde å roe de ned ved å si at han sikkert var sliten, trøtt og lei, og ikke mente noe vondt med det...» er noe av det Linni skriver.

Brøt kontrakten med TV 2

En i publikum sølte nemlig litt vann på scenekanten, og Bieber ville gjerne tørke det vekk før han fremførte resten av sangene. En hysterisk fan prøvde, ikke uventet, å ta skjorta han moppet med og da var det nok for den canadiske popstjernen.

Saken fortsetter under bildene.

TOK OVER: Justin Bieber ville gjerne styret showet selv, og satte seg i programlederstolen til Thomas Numme. Foto: TV 2
TOK OVER: Justin Bieber ville gjerne styret showet selv, og satte seg i programlederstolen til Thomas Numme. Foto: TV 2 Vis mer

FORVENTNINGER: Da Justin Bieber gjestet Senkveld, var det mange norske fans som hadde svært høye forventninger til Norgesbesøket.  Foto: TV 2
FORVENTNINGER: Da Justin Bieber gjestet Senkveld, var det mange norske fans som hadde svært høye forventninger til Norgesbesøket. Foto: TV 2 Vis mer

- Hør på meg da! Slutt! Seriøst, jeg prøver å tørke av gulvet her. Nei vet du hva, dette gidder jeg ikke mer. Jeg er ferdig, jeg gjør ikke showet, sa han mens han gikk av scenen og inn på bakrommet.

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 sier at det var uakseptabelt.

- Dette er et soleklart brudd på den avtalen vi hadde med Justin Bieber, sier han til NRK.

Før skandalen, rakk han heldigvis å skryte litt av sine norske fans.

- Mine norske fans er noen av de største i verden, smilte han fornøyd til «Senkveld»-programlederne Thomas og Harald.

Se Bieber ta over showet nedenfor!

En dårlig uke

Ifølge Aftonbladet stormet også den «Sorry»-aktuelle sangeren ut fra et intervju på radioprogrammet «Y no te pierdas nada» i Spania onsdag.

- De sa til oss at han kjente seg overveldet over at det var så mye folk i studio, sier en representant for programmet til El País.

Se Bieber storme ut fra radiostudioet nedenfor!

Fra Spania reiste altså Bieber til Norge.

FULGTE BIEBER: Seoghør.nos reporter Kine Falch var på plass utenfor Holmenkollen Park Hotell, hvor Justin Bieber ifølge Dagbladet ble fraktet etter at han ankom Norge.  Foto: Se og Hør
FULGTE BIEBER: Seoghør.nos reporter Kine Falch var på plass utenfor Holmenkollen Park Hotell, hvor Justin Bieber ifølge Dagbladet ble fraktet etter at han ankom Norge. Foto: Se og Hør Vis mer

Ifølge Dagbladet landet «What Do You Mean?»-sangeren på Gardermoen grytidlig torsdag morgen, etter å ha fortalt på Snapchat at han trolig har fått bronkitt.

- Jeg tror jeg har bronkitt. Har dere hatt bronkitt før? Det suger! Jeg hoster og snufser, meldte Bieber.

Ifølge Dagbladet ladet den prisvinnende artisten opp til kveldens «Senkveld»-intervju og intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo på Holmenkollen Park Hotell.

LES OGSÅ: Vil huse flyktninger i lang tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer