- Folk fikk galt inntrykk av meg

Didrik Solli-Tangen hevder han ikke er slik mediene fremstilte ham.

71 GRADER NORD-AKTUELL: Solli-Tangen og kjæresten Benedicte Årving kom sammen på premierefesten til 71 Grader Nord. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
71 GRADER NORD-AKTUELL: Solli-Tangen og kjæresten Benedicte Årving kom sammen på premierefesten til 71 Grader Nord. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Didrik Solli-Tangen (24) slo for alvor gjennom da han i 2010 vant den norske Melodi Grand Prix-finalen med sangen «My heart is yours».

Nå er Solli-Tangen aktuell i TVNorge-realityen «71 grader nord», der han skal konkurrere mot ni andre kjendiser for å stå igjen som vinner på Nordkapp.

Mange ble overrasket da sangeren i fjor høst stilte opp i en sex-parodi i «Villa Paradise» i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen». Tidligere var han også med i Bård Tufte Johansen og Harald Eias humor-show «Storbynatt». Men Solli-Tangen føler ikke at han tar seg selv mindre selvhøytidelig nå enn tidligere.

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg føler at jeg ble tatt litt feil opp i mediene under og etter Melodi Grand Prix. Folk fikk nok et galt inntrykk av meg, sier han til Seoghør.no.

Artisten synes derimot det bare er gøy å bli parodiert og gjort narr av.

- Jeg er en lite selvhøytidelig person, og hvis noen gjør narr av meg, sitter latteren løst, sier han.

Solli-Tangen gleder seg nå til å følge seg selv på TV-skjermen i «71 grader nord», i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis.

- Det jeg har vært med på kan ikke beskrives med ord. Jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å være med på turen, forteller han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke det skulle være så ille

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer