- Folk fikk galt inntrykk av meg

Didrik Solli-Tangen hevder han ikke er slik mediene fremstilte ham.

71 GRADER NORD-AKTUELL: Solli-Tangen og kjæresten Benedicte Årving kom sammen på premierefesten til 71 Grader Nord. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
71 GRADER NORD-AKTUELL: Solli-Tangen og kjæresten Benedicte Årving kom sammen på premierefesten til 71 Grader Nord. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
SEOGHØR.NO: Didrik Solli-Tangen (24) slo for alvor gjennom da han i 2010 vant den norske Melodi Grand Prix-finalen med sangen «My heart is yours».

Nå er Solli-Tangen aktuell i TVNorge-realityen «71 grader nord», der han skal konkurrere mot ni andre kjendiser for å stå igjen som vinner på Nordkapp.

Mange ble overrasket da sangeren i fjor høst stilte opp i en sex-parodi i «Villa Paradise» i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen». Tidligere var han også med i Bård Tufte Johansen og Harald Eias humor-show «Storbynatt». Men Solli-Tangen føler ikke at han tar seg selv mindre selvhøytidelig nå enn tidligere.

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg føler at jeg ble tatt litt feil opp i mediene under og etter Melodi Grand Prix. Folk fikk nok et galt inntrykk av meg, sier han til Seoghør.no.

Artisten synes derimot det bare er gøy å bli parodiert og gjort narr av.

- Jeg er en lite selvhøytidelig person, og hvis noen gjør narr av meg, sitter latteren løst, sier han.

Solli-Tangen gleder seg nå til å følge seg selv på TV-skjermen i «71 grader nord», i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis.

- Det jeg har vært med på kan ikke beskrives med ord. Jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å være med på turen, forteller han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke det skulle være så ille