DANSE-SUKSESS: - Jeg tenkte bare "jippi" da ti-poengeren kom, sier Triana Iglesias etter "Skal vi danse" lørdag. Her sammen med dansepartneren Tobias Karlson. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
DANSE-SUKSESS: - Jeg tenkte bare "jippi" da ti-poengeren kom, sier Triana Iglesias etter "Skal vi danse" lørdag. Her sammen med dansepartneren Tobias Karlson. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Folk får tro hva de vil

Triana har lagt planer for kjærlighetstur, men er taus om ringen...

SEHER.NO: Glamourmodellen Triana Iglesias (27) surfer høyt på "Skal vi danse"-bølgen etter at hun lørdag blant annet innkasserte en 10-poenger fra dommerne i lomma.

- Det føltes så godt. Jeg tenkte bare "jippi", smilte Triana.

Triana innrømmer at hun knapt har tid til å jobbe som modell om dagen. Dersom hun går helt til finalen får hun kun et par uker fri før hun reiser til Mexico for å være programleder for en ny sesong av realityserien "Paradise Hotel".

- Jeg synes jo jeg får vist meg nok fram foran kameraene nå, men har ingen planer om å gi meg som modell. Jeg håper folk fortsatt vil se bilder av meg, smiler hun.

Den lille fritiden hun har, tilbringer hun helst sammen med kjæresten Nils Olav Lausund - også kjent som DJ Nils Noa.

Triana vil ikke kommentere ryktene om at paret skal ha giftet seg i hemmelighet, som oppstod etter at hun begynte å danse med en ring på fingeren.
- Når det gjelder ringen, får folk tro hva de vil, fastslår den hemmelighetsfulle skjønnheten overfor Seher.no

Hun avslører imidlertid at hun vil ta med seg sin Nils på en kjærlighetsferie når "Skal vi danse"-eventyret hennes er over.

-  Jeg håper vi kan få reist et sted, men har ikke bestemt hvor. Det kan bli både i utlandet og Norge, forteller Triana, som også hadde støtte fra sin mor i salen lørdag.

Tidligere i år hadde hun med seg kjæresten til Mexico, mens hun jobbet på "Paradise Hotel", og paret håper de kan være sammen også når den nye innspillingen starter.

- Jeg tror jeg skal være med. Nå støtter jeg Triana på dansegulvet. Jeg syntes hun var kjempeflink i dag, smiler Nils til Seher.no.

Har du et tips om "Skal vi danse"-deltakerne ? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Takker for dama med danse-tips