- Folk får tenke hva de vil

Realitydeltageren fant tonen med tre gutter. Det bryr ikke kjæresten seg om.

STOLT: - Jeg blir ikke sjalu i det hele tatt. Det er kanskje noe som er rart med meg. Dette var en mulighet som Julie fikk, og da er det utrolig kult at hun bare grep den, mener Julie Torp Halbakkens kjæreste, Sebastian. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STOLT: - Jeg blir ikke sjalu i det hele tatt. Det er kanskje noe som er rart med meg. Dette var en mulighet som Julie fikk, og da er det utrolig kult at hun bare grep den, mener Julie Torp Halbakkens kjæreste, Sebastian. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med «71 grader nord»-Julie og kjæresten Sebastian lenger ned!

SEHER.NO: Mandag var det premiere for «71 grader nord» på TVNorge. Det hele ble feiret med en ellevill premierefest på Tjuvholmen i Oslo. Dit kom alle deltagerne, deriblant Julie Torp Halbakken (22), som kom til festen sammen med sin kjæreste gjennom om lag to år, Sebastian.

I det tradisjonsrike TVNorge-programmet vil man denne høsten få se at det danner seg en liten allianse mellom Julie og tre av guttene, Morten, Thomas og Christian. Disse fire blir bare omtalt som «firerbanden».

Men den vakre Oslo-jentas kjæreste, Sebastian, bryr seg ikke nevneverdig om at Julie raskt fant tonen med tre gutter under innspillingen av programmet.

- Jeg vet jo at Julie er veldig glad i gutter, på en positiv måte vel og merke. Det har jeg ingen betenkeligheter med. Jeg tror det vennskapet de har skapt seg der inne, det er noe som kommer til å vare. Og det synes jeg bare er hyggelig, sier Sebastian når Seher.no møter paret i forbindelse med mandagens premierefest.

Se bilder av årets «71 grader nord»-deltagere nederst i saken!

Julie Torp Halbakken medgir at folk lett kan tro at det har vært en romanse mellom henne og enkelte av «71 grader nord»-guttene, som hun jo innledet sitt sterke vennskap til. Men ifølge henne selv, var det ingen som trodde at det oppsto hete følelser mellom dem under innspillingen av reality-serien.

- Ikke underveis på turen, nei. Men vi har vært mye sammen nå i ettertid, vi har vært ute og spist litt, har vært på byen og slikt. Folk ser kanskje andre ting enn hva vi tenker at det er. Men man kan ikke bry seg om det altså, vi er bare kjempegode venner og det er veldig, veldig hyggelig. Det må vi få lov til å være, og så får folk tenke hva de vil, sier hun.

- Ble du ikke litt sjalu da kjæresten bestemte seg for å dra på tur med elleve andre, ukjente deltagere, Sebastian?

- Nei, jeg blir ikke sjalu i det hele tatt. Det er kanskje noe som er rart med meg. Dette var en mulighet som hun Julie fikk, og da er det utrolig kult at hun bare grep den. Jeg skulle gjerne gjort det selv hvis jeg fikk muligheten. Men jeg har vel kanskje ikke baller til å gjøre det samme, smiler «71 grader nord»-deltagerens kjæreste, som likevel syntes det var godt å få Julie hjem.

- Jeg skal ikke si at ikke det var hyggelig, for det var veldig koselig! Men jeg skulle likt å være på tur selv, så vi skulle kanskje vært med sammen, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var tøft å reise fra babyen 
 
Se videointervjuet med «71 grader nord»-Julie og kjæresten Sebastian her:[obj:media:8865]Se bildene av årets «71 grader nord»-deltagere her:


71-KLAR: Vakre Julie Torp Halba er en av dem som skal kjempe om å ta seg først til Nordkapp. Foto: TVNorge
TV-KLAR: Gøril Aas Hustad deltar i 2010-versjonen av «71 grader nord». Foto: TVNorge
KJEMPER: Erlend Rønningen er med i «71 grader nord». Foto: TVNorge
KAMPKLAR: Christian Otter er en av tov deltagere. Foto: TVNorge
KLAR TIL KAMP: Mari Wedum begir seg ut på en tøff kraftanstrengelse i høst. Foto: TVNorge
GÅR FOR SEIER: Om Hedda Bjørkholen eller en annen som vinner årets «71 grader nord», det får vi svaret på senere i høst. Foto: TVNorge
KOM SEG VIDERE: Thomas Hammernes er en - av 2.500 påmeldte - som får være med i «71 grader nord». Foto: TVNorge
TURKLAR: Den livlige jenta Marit Martinsen blir å se på TVNorge i høst. Foto: TVNorge
TV-KLAR: Morten Arvnes er med i «71 grader nord». Foto: TVNorge
NESTEN ELDST: Vidar Holmen er, med sine 37 år, den nest eldste av årets deltagere. Foto: TVNorge
ELDST: 48 år gamle Tom Sandstad er den eldste av årets «71 grader nord»-deltagere. Foto: TVNorge
UTFORDRER SKREKKEN: Tonnie Lobekk, som har både vannskrekk og høydeskrekk, er med i årets «71 grader nord». Foto: TVNorge