- Folk får bare si hva de vil

Line Verndal avslører at hun ikke lenger er så «innmari redd» for å pynte seg.

SEOGHØR.NO: Da TV-prisutdelingen Gullruten gikk av stabelen i Bergen fredag kveld, var skuespillere og programledere pyntet til fest.

En som særlig vakte oppsikt på den røde løperen, var flotte Line Verndal (42).

Hun hadde virkelig slått på stortromma glamourmessig, og stilte i en fotsid, glitrende kjole fra norske TSH, samt sølvfargede sko fra Ingunn Birkeland - med matchende neglelakk på tærne.

Programlederen for «Hele Norge baker», som var nominert til beste reality-konkurranse, innrømmet at kveldens antrekk var noe hun aldri ville gått i for noen år siden.

- Dette er så ulikt meg, for egentlig er jeg hun som tar på seg den lille sorte og som har syntes at det å pynte seg er innmari skummelt, for da har du så stor fallhøyde, avslørte «Himmelblå»-stjernen overfor Seoghør.nos reporter.

Se hele intervjuet med Line Verndal i videoen øverst i saken!

MER VÅGAL: I 2009 (t.h) gikk Line Verndal for en «safe», sort kjole under Gullruten. Men de siste årene, som i 2010 (midten) og i år (t.v), har hun våget å pynte seg mer på prisutdelingen. Terningkast fra blant andre Jan Thomas forholder hun seg ikke til, sier hun til Seoghør.no. Foto: Stella Pictures
MER VÅGAL: I 2009 (t.h) gikk Line Verndal for en «safe», sort kjole under Gullruten. Men de siste årene, som i 2010 (midten) og i år (t.v), har hun våget å pynte seg mer på prisutdelingen. Terningkast fra blant andre Jan Thomas forholder hun seg ikke til, sier hun til Seoghør.no. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men den blide programlederen har nå lagt «den lille sorte» bak seg, i hvert fall når det gjelder festlige anledninger som nettopp Gullruten.

- De siste årene har jeg tenkt «søren heller, det er Gullruten bare én gang i året».

- Nå blåser jeg i hva andre synes om det, jeg synes denne kjolen er superfin. Så da får folk si hva de vil om antrekket mitt, altså, understreket en stil- og selvsikker Line Verndal.

LES OGSÅ: - Jeg er lykkelig selv om jeg ikke har kjæreste