TØFF KRITIKK: Gwyneth Paltrow, her med sønnen Moses, innrømmer at hun flere ganger har vurdert å stanse sitt nyhetsbrev Goop, på grunn av tøff kritikk. Foto: All Over Press
TØFF KRITIKK: Gwyneth Paltrow, her med sønnen Moses, innrømmer at hun flere ganger har vurdert å stanse sitt nyhetsbrev Goop, på grunn av tøff kritikk. Foto: All Over Press Vis mer

- Folk er så slemme mot meg

Gwyneth Paltrow holdt på å gi opp etter kritikkstorm.

Publisert
SEHER.NO:  Skuespilleren Gwyneth Paltrow (38) har de siste årene satset hardt på å utgi nyhetsbrevet Goop om reise og livsstil, i tillegg til sin skuespillerkarriere.

Men tilbakemeldingene har ikke bare vært gode for «Shakespeare in love»-skuespillerens prosjekt.

Så negativ har kritikken til tider vært, at 38-åringen flere ganger har vurdert å skrinlegge hele nyhetsbrevet.

- Det har vært et par ganger jeg ikke ville lage det lenger. Folk er så slemme mot meg.  Men så tenkte jeg: «Hvem bryr seg om hva en idiotisk person sier?».

-  Nå takler jeg kritikken bra. Jeg leser den ikke. Jeg har hele tiden tenkt at «hvis du ikke liker det, ikke logg deg på», sier hun til bladet Harper's Bazaar ifølge Daily Mail.

Paltrow bestemte seg for likevel å fortsette da hun innså at mange var fornøyd med tipsene hennes.

- En gang da jeg var i Italia, kom en gammel mann bort til meg og sa «Jeg hadde en herlig tid i Nashville på grunn av Goop.» Det gjør alt verdt det for meg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Begynte å drikke klokken ti om morgenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer