- Folk er opprørte over at jeg «horer meg ut»

Idol-programleder Guri Solberg blitt møtt av skepsis fra tidligere kolleger.

SKEPSIS: Tidligere kolleger av Guri Solberg har vært skeptiske til at hun velger å jobbe med underholdningskonsepter., Her på scenen med Isak Heim, Vegard Leite, Jenny Langlo og Ravi.  Foto: Stella Pictures
SKEPSIS: Tidligere kolleger av Guri Solberg har vært skeptiske til at hun velger å jobbe med underholdningskonsepter., Her på scenen med Isak Heim, Vegard Leite, Jenny Langlo og Ravi. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag er det klart for finalen i årets Idol-sesong på TV2. Guri Solberg (35) har loset TV-seerne gjennom jakten på Norges nye superstjerne hele denne høsten, samtidig med en stadig voksende gravid-mage.

Programlederen har etter hvert blitt en av TV2s mest erfarne, med både Skal vi danse, Amandaprisen, Gullfisken og X Factor på CV'en.

Likevel føler ikke 35-åringen seg som gammel i gamet.

- Jeg føler meg som en fersking, og det er vanskelig å ta innover seg at jeg ikke lenger er hun unge og ferske. Men jeg merker i enkelte situasjoner at jeg har en ro og trygghet som mange andre ikke har. Likevel, før premierer på et program, kjenner jeg på følelsen av at jeg ikke kommer til å klare det. Da har jeg alltid en liten krise, sier Solberg til Dagbladet.

Guri Solberg har ledet noen av de største seersuksessene på TV2 de siste årene, men ikke alle ser ut til å støtte hennes karrierevalg.

Tidligere kolleger har nemlig uttalt seg skeptiske til programlederens TV-jobber.

- Jeg opplever til tider at folk er opprørte over at jeg «horer meg ut» til kommersiell underholdning og ikke gjør noe som er «viktigere», sier Guri Solberg til Dagbladet.

I fredagens Idol-finale kjemper Vegard Leite og Jenny Langlo om seieren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjønnheten går foran det komfortable  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer