- Folk er mer ruset i Los Angeles

Lillian Müller mener festene er villere i Amerika.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget fra «Skal vi danse»-festen 10.00 ut i Weekend-sendingen.  

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld feiret alle «Skal vi danse»-deltagerne at Hanne Sørvaag (32) vant den store dansefinalen. Det var stor stemning på Bølgen og Moi i Nydalen da stjernene ankom, og Ben Adams (30) lovet å danse med Cathrine Larsåsen (25) og Nadya Khamitskaya og Sørvaag ville danse på bordene. 

En som ikke var like feststemt var modell Lillian Müller. Den flotte 61-åringen lever ekstremt sunt hjemme i Los Angeles og er svært nøye med hva hun spiser. Müller er vegetarianer og drikker ikke en dråpe alkohol. 

- Jeg er på fest, men jeg drikker ikke alkohol. Ikke tar jeg piller eller narkotika eller røyker, så jeg føler meg litt alene her. Jeg spiser bare helsekost og økologisk mat så jeg får verken spist eller drukket her, sa Müller til Seoghør.no. 

Supermodellen og Hugh Hefners eks-kjæreste synes norske og amerikanske fester er ganske like, men tror folk i Los Angeles tøyer grensene mer. 

- Der tar folk kanskje litt kokain i smug, det ser jeg ikke her. Og kanskje noen røyker litt pot? De er kanskje litt fullere og litt mer rusa i LA. Jeg ser ikke mange fulle folk her, men klokken er jo ikke 12 ennå. Det kan bli verre, sier Lillian. 

Se innslaget fra «Skal vi danse»-festen 10.00 ut i Weekend-sendingen. 

Her kan du se mer fra «Skal vi danse»-festen!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Så mye har de tjent på «Skal vi danse»  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer