SKANDALEMAKER: I forrige uke endte Mads Gleager opp å ha sex med sin med-deltaker Maria tre ganger på en dag i danske "Paradise Hotel".
SKANDALEMAKER: I forrige uke endte Mads Gleager opp å ha sex med sin med-deltaker Maria tre ganger på en dag i danske "Paradise Hotel".Vis mer

- Folk er lei av å se ham ha sex

Paradise-sjarmøren får refs av tidligere elskerinne.

SEHER.NO: Mens de norske "Paradise Hotel"-deltakerne stort sett har holdt seg til kyssing og flørting i den populære realityserien, er historien en ganske annen i Danmark.

I begivenhetenes sentrum står Mats Gleager som i år er med for andre gang på rad "Paradise Hotel". Og som i fjor har den 27 år gamle sjarmøren allerede hatt sex med flere av de kvinnelige deltakerne.

Forrige uke skapte dansken overskrifter hos våre naboer i sør, etter at han hadde tre hyrdestunder med den vakre brunetten Maria på en kveld.

Men en som kan styre sin begeistring for Gleager er Susan Nielsen (34) - som i fjor endte opp i Paradise-senga med dansken.

- Jeg tror folk er lei av å se ham ha sex. Jeg skjønner ikke hvorfor han stilte opp på nytt.  Jeg ville aldri blitt med i danske Paradise igjen, sier hun til Seher.no.

Nielsen - som i dag jobber som daglig leder for en kafé i København - har mer sans for årets mannlige deltakere i norske "Paradise Hotel".

Hun innrømmer overfor Seher.no at hun følger med på den norske versjonen på nettet, ikke minst på grunn av Petter Pilgaard, Rune Gammelsether og de andre mennene.

- Norske menn er bedre enn danske, ingen tvil om det, smiler hun til Seher.no.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Lene havnet på meksikansk sirkus