Herman Flesvig:

- Folk er jo sjuke

Den norske komikeren Herman Flesvig avslører at han får mange rare henvendelser.

FORESPØRSLER: Herman Flesvig forteller til Se og Hør at han har fått en rekke rare forespørsler. Foto: Helén Skogstad / Se og Hør
FORESPØRSLER: Herman Flesvig forteller til Se og Hør at han har fått en rekke rare forespørsler. Foto: Helén Skogstad / Se og Hør Vis mer

Komiker Herman Flesvig (26) har de siste årene blitt et kjent fjes for mange her til lands. Humor-kongen, som har over 228 000 følgere på Instagram, parodierer andre kjendiser i sosiale medier, noe han høster tusenvis av kommentarer og likerklikk på.

Med en enorm følgerskare har Herman så godt som offisielt gått inn i rekken som en av landets kjendiser, og med det følger også en rekke røde løpere og arrangementer.

Forespørsler

Se og Hør møter den sjarmerende komikeren utenfor Chateau Neuf før premieren på «Flashdance» denne uken.

Herman har tidligere vært åpen om singellivet, etter at han for et knapt år siden gikk ut av et langvarig forhold. Han har også tidligere vært åpen om hvor tøff kjærlighetssorgen kan være.

Til tross for at den blonde yndlingen har vært singel i lengre tid nå, kan han avsløre at han ikke har opprettet seg profil på den mye omtalte datingappen Tinder.

At komikeren ikke er på Tinder betyr imidlertid langt ifra at han ikke får forespørsler fra det motsatte kjønn. Han kan også fortelle at han mottar mye rare forespørsler.

- Folk er jo sjuke, men det er som regel mye hyggelig også, sier 26-åringen til Se og Hør, og legger til at han ikke ønsker å utlevere noen ved å si hva folk skriver til ham.

Mye later til at den populære profilen har mange å velge mellom når det gjelder datingfronten, men tidligere har han avslørt at han i likhet med andre fikk kjærlighetssorg da han gikk gjennom sitt forrige brudd.

POPULÆR: Henrik Flesvig er stadig å se på rød løper for tiden. Her sammen med Ida Fladen i august. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Henrik Flesvig er stadig å se på rød løper for tiden. Her sammen med Ida Fladen i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetssorg

Herman gjestet podcasten «Anger», med Sivert Moe som programleder tidligere i år, og der snakket han åpenhjertig om at han hadde kjærlighetssorg.

Paret stilte aldri opp sammen på offentlige arrangementer, og valgte å skjerme forholdet fra rampelyset.

I podcasten fortalte Herman at det var første gang han opplevde å ha kjærlighetssorg.

- Det er blytungt, men man må bare gjennom det. Jeg har jo aldri hatt kjærlighetssorg før nå, og da skjønner jeg hvorfor veldig mange låter skrives rundt det.

Det var tydelig at bruddet gikk hardt inn på Herman, og at det har preget hverdagen hans.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det henger fortsatt litt igjen, men det svinger veldig. Noen dager er bra, andre er dårlige, og sånn er det på en måte, fortalte han åpenhjertig den gang.

Han var likevel optimistisk, og var sikker på at kjærlighetssorgen etter hvert vil gå over.

- Jeg tror nok at det vil gå seg til, og det blir alltid bra. Og så har jeg mye fine folk rundt meg som jeg kan snakke med, og det hjelper også veldig.

Karriere av sosiale medier

Herman Flesvig er fra Ski utenfor Oslo, og har klart å skape en karriere ut av sosiale medier.

I et tidligere intervju med Aftenposten fortalte han at det hele startet med at han laget en konto på Instagram i 2016, og like etter la han ut sin første parodi av skuespiller Aksel Hennie (42).

Siden den gang har interessen for Herman fra Ski økt betraktelig. Blant annet skal han lede P3 Gull i november.

View this post on Instagram

Aksel, jeg elsker hvordan du feirer påske.

A post shared by Herman Flesvig (@hermanflesvig) on

LES OGSÅ: Avslører hva som egentlig skjedde under innspillingen