Kim Kardashian og Pete Davidson:

- Folk er glade på Kims vegne

Romanseryktene fortsetter å svirre.

ROMANSE?: Pete Davidson og Kim Kardashian har tilbrakt mye tid sammen i det siste. Hun må imidlertid være forsiktig, ifølge kilder. Foto: Ruba / Backgrid UK / NTB
ROMANSE?: Pete Davidson og Kim Kardashian har tilbrakt mye tid sammen i det siste. Hun må imidlertid være forsiktig, ifølge kilder. Foto: Ruba / Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i forrige uke at realitystjernen Kim Kardashian (41) ble avbildet hånd i hånd med den 14 år yngre komikeren Pete Davidson (27) mens de besøkte en fornøyelsespark.

Siden den gang har det allerede rukket å svirre romanserykter mellom paret, og flere føler seg skråsikre på at det skal være en gryende romanse på gang.

Nå forteller også flere kilder at 41-åringen slettes ikke er fremmed for tanken - ettersom hun har spurt vennene sine om råd.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

- Må ikke bli revet med

Kilder forteller nemlig til Us Weekly at Kardashian skal ha spurt både venner og familie hva hun skal gjøre.

- En av de første tingene Kim gjorde var å få råd fra familie og venner, og de alle oppmuntret henne til å «kjøre på». Det har vært tydelig ganske lenge nå at hun har savnet moro og latter i livet, og Pete kan definitivt tilby det, sier kilden.

Til tross for at 41-åringen angivelig nyter å tilbringe tid med en som er så «morosm og avslappet» som komikeren, forteller kilden videre at vennene hennes har rådet henne til å ta det rolig.

- Folk er glade på Kims vegne, men samtidig råder de henne til å ikke bli for revet med. Pete har sitt hjerteknuser-rykte for en grunn, og selv om intensjonen hans trolig er hederlig, er det en viss frykt for at Kim havnet i en sårbar situasjon.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Eksen reagerer

De ferske turtelduene ble først observert sammen i oktober, da de besøkte fornøyelsesparken Knott's Berry Farm med Kourtney Kardashian og Travis Barker. Bare dager etter spiste de middag sammen to dager på rad.

Det skal ha fått Kims eks, rapper Kanye West (44), til å være alt annet enn fornøyd.

Etter at den påståtte romansen ble kjent har nemlig rapperen valgt å avfølge sin tidligere kone på Instagram, ifølge Page Six, bare kort tid etter at han begynte å følge henne etter forrige Instagram-rens.

Kim Kardashian søkte som kjent om skilsmisse fra rapperen etter nærmere syv års ekteskap i februar. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Davidson har på sin side vært linket til en rekke høyprofilerte kvinner de siste årene. Han har blant annet vært forlovet med artisten Ariana Grande (28), samt datet stjerner som Kaia Gerber (20), Kate Beckinsale (48), Cazzie David (27) og Margaret Qualley (27). Sist var han i et forhold med «Bridgerton»-skuespiller Phoebe Dynevor (26).

LES OGSÅ: - Gjenforent for barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer