- Folk er altfor hårsåre

Den norske skuespilleren er overrasket over de sterke reaksjonene...

IKKE HÅRSÅR: Skuespiller Ane Dahl Torp mener at folk legger for mye i uttalelsene hennes om den ett år gamle sønnen Sigurd. Her stråler hun på førpremieren til sin nyeste film, «Mennesker i Solen», på Klingenberg Kino i Oslo.   Foto: Stella Pictures
IKKE HÅRSÅR: Skuespiller Ane Dahl Torp mener at folk legger for mye i uttalelsene hennes om den ett år gamle sønnen Sigurd. Her stråler hun på førpremieren til sin nyeste film, «Mennesker i Solen», på Klingenberg Kino i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Ane Dahl Torp nederst i saken!

SEHER.NO: Ane Dahl Torp (35), kjent fra filmer som «Død snø» og «Kvinnen i mitt liv», strålte på onsdagens førpremiere på sin nye film «Mennesker i Solen».

Filmen er en dommedagskomedie og skuespilleren håper at publikum vil le seg skakke av den. Men noen andre av Dahl Torps nyeste prestasjoner har derimot ikke vekket latter hos folk.

35-åringen ble nemlig mor til Sigurd (1) i november 2009, og i etterkant av fødselen har hun uttalt at hun verken savner sønnen sin eller synes at han er spesielt vakker. Og disse uttalelsene har altså vekket sterke reaksjoner - og ikke latter - hos folk:

- Det var noen som mente at det hørtes aldeles grusomt ut da jeg sa at jeg ikke savner ham når jeg er borte fra ham i to dager.
 
- Så jeg synes at folk er veldig hårsåre. For det er jo deilig å komme litt bort, i hvert fall fra en baby, forteller hun til Seher.no.

Men den talentfulle skuespilleren innrømmer at hun sikkert kommer til å lengte mer etter sønnen når hun er borte og jobber i tiden som kommer:

- Jeg tror nok jeg kommer til å savne ham mer fremover. Nå begynner han jo å bli et barn og det er morsommere enn en baby, sier hun.

Dahl Torp tar heller ikke utsagnet om at sønnen ikke er så vakker spesielt alvorlig. Hun mener nemlig at de aller fleste av oss heller ikke er mer enn helt vanlige:

- Han er helt vanlig pen, som de fleste av oss, og det holder i bøtter og spann. Han er akkurat pen nok, så han trenger slett ikke å bli penere, poengterer hun.

«Mennesker i Solen» har ordinær kinopremiere førstkommende fredag, den 4. mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun må kvitte seg med flere kilo fett[obj:media:9419]