Kendall Jenner:

- Folk dømmer meg

Kendall Jenner adresserer «mean girl»-rykter.

SUPERMODELL: Kendall Jenner er et kjent fjes på catwalken. Foto: Arturo Holmes/Getty Images/ NTB
SUPERMODELL: Kendall Jenner er et kjent fjes på catwalken. Foto: Arturo Holmes/Getty Images/ NTB Vis mer
Publisert

Kendall Jenner (26) er et kjent fjes både innen mote- og realityverden. Etter 15 år i rampelyset er det mange som har gjort seg opp en mening om supermodellen.

I den nyeste episoden av familiens realityserie «The Kardashians» svarer Jenner på ryktene om at hun er en «mean girl».

- Folk dømmer meg

26-åringen forteller at hun ofte får høre at hun er en «mean girl», men at dette er noe hun ikke kan kjenne seg igjen i.

- Det som sårer meg mest er når folk dømmer meg for hvem jeg er som menneske. Jeg kan bare gå meg en tur, og ikke gjøre noen ting, og selv da kan jeg få hatkommentarer.

Hun forteller også at hun ofte føler på angst når hun befinner seg i store folkemengder. Angst er noe supermodellen tidligere har vært åpen om, i tillegg til at hun har følt på mye press ved å leve et så ekstraordinært liv.

Det kommer også frem at hun mener det er mye ansvar, og mange ting å tenke på, som andre på hennes alder ikke trenger å forholde seg til.

Et roligere liv

Ifølge Jenner er drømmelivet hennes i stor kontrast til det livet hun lever i dag, med motevisninger og realityinnspilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.